Курс
Обява

Основи на актьорското майсторство,техника на речта и изкуството на комуникацията
Описание
,,Основи на актьорското майсторство,техника на речта и изкуството на комуникацията“Eдномесечен дистанционен курсДа стане първокласен актьор в живота може всеки. И не е задължително да е завършил театрално училище.Тренинг център Айджей ви дава възможността да преминете дистанционно ускорен курс по актьорско майсторство, техника на речта и изкуството на комуникацията.Задачата на курса не е да превърне човека в професионален актьор(актьорите учат години), а основно да се научи да бъде освободен, духовит и искрен в различни ситуации.Хората се заблуждават, когато смятат, че актьорските навици са необходими само на професионалистите актьори, чиято задача е да играят пред публика. Всъщност актьорските навици са просто незаменими в живота на всеки човек. Често възникват ситуации когато ни се струва, че няма изход. В такива моменти може да помогне търпението и оригиналността, неочакваната, оригинална постъпка, която може да шокира околните и да помогне да се реши сложността. Или когато възникнат междуличностни конфликти в къщи, на работа, може вместо да изяснявате отношенията, да удивите с красноречието си, да изиграте неочаквана роля, да удивите опонента така, че да забрави за спора.Актьорското майсторство съвсем не означава, че вие играте човека който не сте, че слагате някакви маски. Например , за да разнообразите отношенията с любимите си хора или да внесете свежа струя в съпружеският живот, трябва да умеете да проявявате творчество и фантазия.На курса вие ще научите как:да използвате тялото и мускулите си, правилно да се отпускате или да сте в тонус;

развивате фантазията и креативността си;

правилно да използвате дишането;

да ползвате артикулационният апарат и гласа;

направите речта си красива и правилна;

изразявате емоциите и вътрешното си състояние;

опознаете вътрешният си свят;

да пробвате себе си в съвършенно различни образи и роли;Истинското майсторство е самопознание и самоусъвършенстване, творчество, умение да се създава, подобрява, променя.

Цена на тренинга – 90 лв.
Цена на курса:
90 лв
Вид на курса:
Дистанционен курс
Категория:
Други курсове
Начална дата:
01.02.2013
Крайна дата:
31.03.2013
Място на провеждане:
София
Адрес:
Сребърна
Телефон:
08999495565
Лице за контакт:
Йордан Ангелов
Организация:
Тренинг Център АйДжей
Емайл:
office@training-center.bg


Сайтът предлага лесен и бърз достъп до близо 259 324 автобиографии и 39 493 работодатели. Чрез по-добрите менюта за работа, както и с повечето функции, които предлага, Rabota.bg доближава Работодатели и Кандидати като улеснява връзката между тях.
Анкета
В каква сфера на дейност търсите работа?
ИТ и телекомуникации
Маркетинг
Търговия
Услуги
Финанси
Инженерни дейности
RSS Новини