Курс (предварителен преглед)
Обява
ЗЕНИТ - Агенция за подбор на персонал и управление на човешки ресурси

Компютърно обучение за начинаещи
Описание
КУРС КОМПЮТЪРНА ГРАМОТНОСТИЗУЧАВАНИ ПРОГРАМНИ ПРОДУКТИ:

- Запознаване с основните положения и команди на ОПЕРАЦИОНА СИСТЕМА MICROSOFT – WINDOWS VISTA, създаване на умения за работа с нейните основни средства-настройване на системата, създаване на документи, организирането им, отпечатване, стартиране и работа с приложни програми.

- Запознаване с основните положения и команди на MICROSOFT WORD 2007, придобиване на практически умения за създаване на документи, тяхното оформяне, редактиране и отпечатване.

- Запознаване с основните средства на системата за управление и сортиране на таблични данни MICROSOFT EXCEL 2007. Създаване на умения за въвеждане, съхранение, форматиране, оформяне и отпечатване на таблици и графики.ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ: 10 поредни работни дни, по 3 уч. часа на ден, без събота и неделяБРОЙ УЧАСТНИЦИ: групи от 5 човека, с осигурен компютър за всеки курсист в специализиран компютърен кабинет.ПРЕПОДАВАТЕЛИ: Всички преподаватели са високо квалифицирани специалисти. Основен момент в тяхната работа е създаването на приятна творческа атмосфера в часовете, което стимулира курсистите към активно участие в учебния процес.
Цена на курса:
120 лв.
Вид на курса:
Категория:
Компютърен курс
Начална дата:
03.11.2008
Крайна дата:
31.10.2008
Място на провеждане:
Варна
Телефон:
052/ 611-221, 602-490, 612-723
Лице за контакт:
Светлана Симеонова
Организация:
ЗЕНИТ - Агенция за подбор на персонал и управление на човешки ресурси
Емайл:
zenit@dir.bg


Сайтът предлага лесен и бърз достъп до близо 259 053 автобиографии и 39 430 работодатели. Чрез по-добрите менюта за работа, както и с повечето функции, които предлага, Rabota.bg доближава Работодатели и Кандидати като улеснява връзката между тях.
Анкета
В каква сфера на дейност търсите работа?
ИТ и телекомуникации
Маркетинг
Търговия
Услуги
Финанси
Инженерни дейности
RSS Новини