Курс
Обява
Trainsoft

3D Studio MAX курсове
Описание
Обучението е проектно базирано – курсистът разработва проект. Групово, индивидуално, фирмено (на персонал) и по поръчка (бутиково) обучение.Цената е за участие в група.

За индивидуална форма на обучение, както и за персонални консултации цените са по договаряне.Обучението е проектно базиранo, т.е. по зададена задача и техники подадени от лектора, всеки обучаван разработва свой проект. Такъв тип обучение е резултатно. След завършване на курса всеки е подготвен сам да анимира.В рамките на курса се провежда изпит за доказване на придобити знания, с цел издаване на удостоверение за придобита квалификация.Преподавателите са отлични лектори, с доказан опит в практиката!След успешно полагане на изпит получавате Удостоверение за професионалнa квалификация по образец 3-37 на МОМН, което важи за всички страни от ЕС. За изготвяне на Europass приложение на български, английски или немски език към Удостоверението се заплаща сумата от 10 лева за брой.Учебна програма

В курсът за начинаещи ще се запознаете с:

1. Въведение в компютърната графика, анимацията и 3D Studio MAX.

2. Потребителски интерфейс на 3D Studio MAX.

3. Създаване на основни 2D и 3D обекти.

4.Трансформиране на обекти.

5. Създаване на материали и разполагането им върху обекти.

6. Осветление – видове светлини, основни техники за осветяване, видове сенки, вторично осветление(radiosity, global illumination).

7. Камери – видове, параметри.

8. Анимиране – принципи. Създаване и анимиране на йерархични вериги. Forward и Inverse Kinematics.

9. Моделиране на сложни обекти.

a.Моделиране за игри (с малък брой полигони – Low-poly modeling).

b. Пач моделиране (patch modeling).

10. Динамични симулации. Симулиране на взаимодействие между твърди и меки тела (плат). Работа с “Hair and fur” за създаване на коса, трева, и др.

11. Създаване на ефекти чрез системи от частици – сняг, дъжд, фойерверки и др.След завършването на курса Вие ще чувствате 3D студио като удобна за Вас среда за създаване на света от Вашето въображение. След издържан изпит се издава удостоверение и Europass приложение.Попитайте за нашите промоции! Можете да избирате от над 150 различни теми за оптимизиране на професионални умения и бизнес! Предлагаме на актуални цени дистанционно обучение за страната и чужбина!

Цена на курса:
390 лв
Вид на курса:
от 9:00 до 17:00 часа
Категория:
Компютърен курс
Начална дата:
08.12.2012
Крайна дата:
16.12.2012
Място на провеждане:
София
Адрес:
ул. Осогово 30, офис 502 /в близост до метростанция "Опълченска"/
Телефон:
029200239; 0895 614 150
Лице за контакт:
Център за професионално обучение "ТреинСофт"
Организация:
Trainsoft
Емайл:
info@trainsoftbg.com


Сайтът предлага лесен и бърз достъп до близо 259 354 автобиографии и 39 502 работодатели. Чрез по-добрите менюта за работа, както и с повечето функции, които предлага, Rabota.bg доближава Работодатели и Кандидати като улеснява връзката между тях.
Анкета
В каква сфера на дейност търсите работа?
ИТ и телекомуникации
Маркетинг
Търговия
Услуги
Финанси
Инженерни дейности
RSS Новини