Курс
Обява

ПОДГОТОВКА ЗА МАТУРИ И КАНДИДАТ-СТУДЕНТСКИ ИЗПИТИ
Описание
групите на нашия образователен център за подготовка за зрелостен изпит по Български език и литература (БЕЛ), Математика, История и цивилизация, География и икономика, Английски език, Испански език, Немски език и Френски език са до 7 ученика.

Програмата на нашия курс е изцяло съобразена с критериите на изпита. Подготовката за матура включва лекции, упражнения и постоянен текущ контрол, в хода на които ще бъдат представени и отработени необходимите знания и умения за справяне с изпитната ситуация.

Обучението, свързано с подготовка за явяване на матура в Образователен център “БЪДЕЩЕ” е в няколко варианта:- целогодишно – в рамките на учебната година т.е в интервала м. октомври – м. май – един път седмично по 4 учебни часа.;- интензивно – в рамките на една седмица по време на ваканциите;- индивидуално – във удачно за курсиста време;- обучение с приятел – във времеви интервал, определен от двамата обучаеми.;Записвания до 30.09. за целогодишния курс на подготовка за матура или до заемане на местата в групата.Отстъпки:- за заплатилите цялата учебна такса в размер на 10% от нея.;- за записалите два и повече курса на обучение и подготовка през учебната година в размер на 10 % от стойността на втория курс.;- за записалите се с приятели в групово обучение в размер на 10% от учебната такса.
Цена на курса:
400 лв
Вид на курса:
целогодишен или интензивен през ваканциите
Категория:
Други курсове
Начална дата:
01.10.2012
Крайна дата:
19.05.2013
Място на провеждане:
Велико Търново
Адрес:
бул. България 27
Телефон:
0878514178
Лице за контакт:
Организация:
Образователен център "Бъдеще"
Емайл:
bade6te@abv.bg


Сайтът предлага лесен и бърз достъп до близо 259 324 автобиографии и 39 493 работодатели. Чрез по-добрите менюта за работа, както и с повечето функции, които предлага, Rabota.bg доближава Работодатели и Кандидати като улеснява връзката между тях.
Анкета
В каква сфера на дейност търсите работа?
ИТ и телекомуникации
Маркетинг
Търговия
Услуги
Финанси
Инженерни дейности
RSS Новини