Курс
Обява

Разширена програма (12 месечна), за обучение на медицински сестри с включено практическо обучение и изучаване на немски език в Германия, Берлин
Описание
Програмата е за период от 12 месеца

Кандидатите, които се присъединят към програмата, ще получат специализирано обучение по немски език включващо специфична терминология , включително гериатрично обучение. Те също така, ще опознаят културата на Германия. След като получат B1 сертификат /на 6тия месец/ за немски език, кандидатите ще започнат и практическо обучение в немски медицински центрове.

Тази програма се предлага в Германия, благодарение на сътрудничеството и партньорството за обучение с утвърдени и големи немски партньори в здравеопазването

След завършване на програмата всички успешно завършили кандидати ще получат сертификат за немски език и сертификат за съответния стаж.

Условия за участие:

Учениците трябва да са завършили и да притежават диплома за медицинска сестра или степен от родината на кандидата.

Цена на курса:
0 евро
Вид на курса:
Дневен
Категория:
Немски език
Начална дата:
01.09.2012
Крайна дата:
30.09.2012
Място на провеждане:
София
Адрес:
Хан Аспарух 35
Телефон:
02 980 04 92
Лице за контакт:
Марияна Стоянова
Организация:
Глобъл Едукейшън Институт България ЕООД
Емайл:
info@geib.bg


Сайтът предлага лесен и бърз достъп до близо 259 280 автобиографии и 39 482 работодатели. Чрез по-добрите менюта за работа, както и с повечето функции, които предлага, Rabota.bg доближава Работодатели и Кандидати като улеснява връзката между тях.
Анкета
В каква сфера на дейност търсите работа?
ИТ и телекомуникации
Маркетинг
Търговия
Услуги
Финанси
Инженерни дейности
RSS Новини