Курс
Обява

Eзиков и професионален курс за изучаване на немски език и Хотелиерски Мениджмънт в Германия, Берлин.
Описание
Global Education Institute Bulgaria (GEIB), предлага образователни програми за изучаване на Немски език, управление на хотели и ресторанти, както и практическо обучение по тази програма в партньорство с Мира Немски Образовтелен частен институт, който е базиран в Берлин, Германия

Тази програма е предназначена за физически лица, над 18 години, които имат интерес за работа в хотелиерската и туристическата индустрия. Програмата е за 6 месеца с включени 3 месеца обучение по немски език и 3 месеца практика. По време на практическия период на обучение кандидатите ще преминат през много от аспектите на различни видове процедури, свързани с туристическата индустрия, и ще придобият знания и умения в хотелиерската и туристическата индустрия.След приключване на програмата, кандидатите ще получат сертификат за немски език и сертификат за хотелиерски мениджмънт.Курсовете се планират да започнат средата на всеки месец.
Цена на курса:
1400 евро
Вид на курса:
Дневен
Категория:
Немски език
Начална дата:
01.09.2012
Крайна дата:
30.09.2012
Място на провеждане:
София
Адрес:
Хан Аспарух 35
Телефон:
02 980 04 92
Лице за контакт:
Марияна Стоянова
Организация:
Глобъл Едукейшън Институт България ЕООД
Емайл:
info@geib.bg


Сайтът предлага лесен и бърз достъп до близо 259 310 автобиографии и 39 489 работодатели. Чрез по-добрите менюта за работа, както и с повечето функции, които предлага, Rabota.bg доближава Работодатели и Кандидати като улеснява връзката между тях.
Анкета
В каква сфера на дейност търсите работа?
ИТ и телекомуникации
Маркетинг
Търговия
Услуги
Финанси
Инженерни дейности
RSS Новини