Курс
Обява
Дитерамб Консулт ЕООД

Умения за продажби и обслужване по телефона
Описание
Целева група:

Служителки и служители на Вашата фирма, които всекидневно поддържат телефонен контакт с клиенти, уговарят срещи и извършват продажби и като „глас на фирмата” работят за нейния имидж.Цели:

Участничките и участниците ще тренират важни за практиката аспекти с цел, представяне на високо ниво на Вашата фирма в областите на продажбите, обслужването на клиентите, сервиза и обвързването на клиентите.Теми:

Следните теми са на разположение, върху които според нуждите на участничките и на участниците, според ситуацията, ще бъдат поставени ударенията и ще бъдат индивидуално разгледани:1.Печелившо поведение по телефона, с активно слушане и правилни въпроси.

2.Чрез компетентност - сигурност в себе си и убеденост в продуктите и услугите, които предлага Вашата фирма.

3.Сценарии за водене на телефонни разговори: с езика на тялото, поздрав и представяне, изграждане на отношения, изучаване на потребностите (въпроси и аргументация), обработка на възражения, приключване на продажбата, след продажбно обслужване.

4.Рекламацията като шанс.

5.Създаване, изграждане и управление на отношенията с клиентите.Цена на курса:
468 лв
Вид на курса:
Съботно-неделен
Категория:
Други курсове
Начална дата:
16.06.2012
Крайна дата:
17.06.2012
Място на провеждане:
София
Адрес:
Парк Хотел Витоша
Телефон:
02 860 15 77
Лице за контакт:
Борислава Монева
Организация:
Дитерамб Консулт ЕООД
Емайл:
office@diterambconsult.com


Сайтът предлага лесен и бърз достъп до близо 259 325 автобиографии и 39 492 работодатели. Чрез по-добрите менюта за работа, както и с повечето функции, които предлага, Rabota.bg доближава Работодатели и Кандидати като улеснява връзката между тях.
Анкета
В каква сфера на дейност търсите работа?
ИТ и телекомуникации
Маркетинг
Търговия
Услуги
Финанси
Инженерни дейности
RSS Новини