Курс
Обява
Агенция за развитие и сътрудничество

„Агенция за развитие и сътрудничество” набира участници по програмата „Човешки ресурси”
Описание


Имате интерес в областта на човешките ресурси, но нe ви се дава шанс за усъвършенстване и реализация! Тогава участвайте в програмата по „ Човешки ресурси” организирана от „Агенция за развитие и сътрудничество”.В програмата могат да участват студенти или млади хора, които имат интереси в областта на човешките ресурси.Програмата е разделена в 2 модула :Първият модул включва практическо обучение по “Човешки ресурси” , водено от квалифициран лектор – теоритик и практик в областта. Обучението е изцяло с приложна насоченост и подпомага пряката работа на участниците.Вторият модул е с продължителност 1 месец. През този модул участниците изпълняват различни задания в областта на човешките ресурси . Всеки един от участниците работи самостоятелно и индивидуално като разработва своето задание .Този модул протича в дистанционна форма т.е. – участниците не са позиционирани и не са обхванати с работно време или място .След края на програмата стажантите получават:

-сертификат за преминато обучение по “Човешки ресурси”

-удостоверение за преминат стаж

-препоръки насочени към работодател

-комплекти материали за работаПрограмата се провежда във Варна !За да кандидаствате по програмата е необходимо да изпратите автобиография на е-мейл: adc.HResources@gmail.com

Цена: 150 лв

Цена на курса:
150 лв
Вид на курса:
Съботно-неделен
Категория:
Други курсове
Начална дата:
20.08.2011
Крайна дата:
30.09.2011
Място на провеждане:
Варна
Адрес:
ул. Панагюрище 17
Телефон:
052 995 407
Лице за контакт:
Организация:
Агенция за развитие и сътрудничество
Емайл:
adc.HResources@gmail.com


Сайтът предлага лесен и бърз достъп до близо 259 351 автобиографии и 39 500 работодатели. Чрез по-добрите менюта за работа, както и с повечето функции, които предлага, Rabota.bg доближава Работодатели и Кандидати като улеснява връзката между тях.
Анкета
В каква сфера на дейност търсите работа?
ИТ и телекомуникации
Маркетинг
Търговия
Услуги
Финанси
Инженерни дейности
RSS Новини