Обява
VIVACOM

Стажант Управление на паспортна информация – гр. София
Описание
VIVACOM е лидер в предоставянето на съвременни телекомуникационни услуги, които отговарят на най-високите професионални стандарти - мобилни и фиксирани гласови услуги, оптичен интернет, цифрова телевизия, до индивидуални телекомуникационни решения, направени по поръчка на клиента.За дирекция Архитектура, планиране и изграждане на мрежата ние търсим аналитичен и креативен кандидат, който да заеме позиция Стажант Управление на паспортна информация. Начало на стажа юни 2019 г., с продължителност 3 месеца.СТАЖАНТСКИ ОТГОВОРНОСТИУчаства в процеса по паспортизиране на новоизградени телекомуникационни мрежи, нови кабелни захранвания, активно и пасивно мрежово и допълнително оборудване
Поддържа актуална база данни в информационните системи за паспортизация
Изпълнява дейности по архивиране на информацията
Подпомага текущата дейност на отдела


ИЗИСКВАНИЯ КЪМ КАНДИДАТАЗавършен 3-ти курс в областта на Телекомуникациите
Добро ниво на английски език – писмено и говоримо
Много добри компютърни умения – Autocad, MS Office
Комуникативни и организационни умения


Ние Ви предлагамеВъзможност за професионално развитие в най-голямата и високотехнологична телекомуникационна компания в България
Обучение за придобиване на специфични познания и умения, свързани с работата и бъдещото развитие в компанията
Стаж на трудов договор и конкурентно възнаграждение
Разнообразни допълнителни придобивки


Начин на кандидатстванеМоля, натиснете бутон „Кандидатствай”, за да изпратите автобиография и мотивационно писмо за позицията, не по-късно от 24 май 2019 г.Само одобрените по документи кандидати ще бъдат поканени на интервю.
Изисквания към кандидата

Езикови познания:
Английски език

Трудов опит:

Специални умения:
VIVACOM е лидер в предоставянето на съвременни телекомуникационни услуги, които отговарят на най-високите професионални стандарти - мобилни и фиксирани гласови услуги, оптичен интернет, цифрова телевизия, до индивидуални телекомуникационни решения, направени по поръчка на клиента. За дирекция Архитектура, планиране и изграждане на мрежата ние търсим аналитичен и креативен кандидат, който да заеме позиция Стажант Управление на паспортна информация. Начало на стажа юни 2019 г., с продължителност 3 месеца. СТАЖАНТСКИ ОТГОВОРНОСТИ Участва в процеса по паспортизиране на новоизградени телекомуникационни мрежи, нови кабелни захранвания, активно и пасивно мрежово и допълнително оборудване Поддържа актуална база данни в информационните системи за паспортизация Изпълнява дейности по архивиране на информацията Подпомага текущата дейност на отдела ИЗИСКВАНИЯ КЪМ КАНДИДАТА Завършен 3-ти курс в областта на Телекомуникациите Добро ниво на английски език – писмено и говоримо Много добри компютърни умения – Autocad, MS Office Комуникативни и организационни умения Ние Ви предлагаме Възможност за професионално развитие в най-голямата и високотехнологична телекомуникационна компания в България Обучение за придобиване на специфични познания и умения, свързани с работата и бъдещото развитие в компанията Стаж на трудов договор и конкурентно възнаграждение Разнообразни допълнителни придобивки Начин на кандидатстване Моля, натиснете бутон „Кандидатствай”, за да изпратите автобиография и мотивационно писмо за позицията, не по-късно от 24 май 2019 г. Само одобрените по документи кандидати ще бъдат поканени на интервю.

Ние предлагаме

Ниво в йерархията:
Студенти/Стажанти

Категория:
Администрация
Държава:
България
Населено място:
Гр. София
Адрес:
Цариградско шосе 115
Дата:
13.Май.2019
Организация:
VIVACOM
Организация:
Фирма/Организация Директно търсеща служители
Детайли за организацията:
Повече информация за VIVACOM може да получите ТУК
Внимание: Некоректни потребители публикуват обяви на импулсни телефони започващи с 0481, 0871, 0881, 0890, 0891, 0900.


Оферти от категорията

Оферти от работодателя
На работа с
    Сайтът предлага лесен и бърз достъп до близо 266 939 автобиографии и 41 700 работодатели. Чрез по-добрите менюта за работа, както и с повечето функции, които предлага, Rabota.bg доближава Работодатели и Кандидати като улеснява връзката между тях.