Обява

Медицински сестри
Описание
Осигуряват се безплатни курсове по немски за нуждаещите се кандидати
Редица медицински центрове в Германия търсят да назначат на постоянна работа български медицински сестри и здравни специалисти. Свободни работни места има в градовете Регенсбург, Парсберг, Миттерфелс, Брайтенбрун, Нитендорф, Нитенау, и много други в региона на Бавария.
Най-важните условия за започване на работа са завършено образование по специалността и познания по немски език. В зависимост от нивото на езика, което имат кандидатите компанията за подбор на персонал Артифекс предоставя безплатни курсове по немски език, които да им помогнат да подобрят познанията им и да им осигурят по-добро самочувствие в Германия.
Също така, всеки кандидат трябва да има готовност за работа на смени (първа, втора, нощна смяна) като раборното време на седмица е около 35/40 часа.
От всяка наета на работа в Германия медицинска сестра ще се очаква да изпълнява следните задължения на работното си място: грижа, обслужване и наблюдение на пациента; комуникация с роднините на пациента и с неговият лекуващ лекар; съдействие при определени терапии; помощ и подкрепа при хранене и изпълняване на личната хигиена; почистване; даване на медикаменти по препоръка на лекуващият лекар; поставяне на инжекции и системи, превързване на рани – (само при специални случаи) и обработка на документация
Нужни документи за кандидатстване за работа в Германия са: CV на немски език; диплома – на български или немски език; сертификати от допълнителни курсове (ако има такива); сертификат за завършен курс по немски език.
Ако имате желание да кандидатствате за работа в Германия или имате въпроси, моля свържете се с Artifex Personaldienstleistungen на следните контакти:
ИМЕ – Таня Станкова
МЕЙЛ – tanya.stankova@artifex-personal.com
ТЕЛЕФОН – 0049 941 600 111 12
Изисквания към кандидата
Образование: Бакалавър, Профил: Профил

Езикови познания:
Немски език

Трудов опит:
С професионален опит от 1 - 3г.

Ние предлагаме

Вид заетост:
Пълен работен ден

Срок на заетост:
Постоянна

Договор:
Трудов безсрочен

Ниво в йерархията:
Експертен персонал без ръководни функции, Средно управленско ниво, Служители

Трудово възнаграждение:
От 2000 до 4000 лева на месец

Категория:
Здравеопазване
Медицина
Медицински сестри
Държава:
България
Населено място:
Гр. Пазарджик
Адрес:
93055 Regensburg, Weisenburgstrasse 49
Дата:
7.Юни.2017
Организация:
Artifex
Организация:
Фирма/Организация Директно търсеща служители
Внимание: Некоректни потребители публикуват обяви на импулсни телефони започващи с 0481, 0871, 0881, 0890, 0891, 0900.


Оферти от категорията

Оферти от работодателя
На работа с
Сайтът предлага лесен и бърз достъп до близо 256 299 автобиографии и 38 414 работодатели. Чрез по-добрите менюта за работа, както и с повечето функции, които предлага, Rabota.bg доближава Работодатели и Кандидати като улеснява връзката между тях.