Обява
Експершънс

Социални асистенти/Болногледачи за Бристол
Ref.No:
35026
Описание

За работа с британски трудов договор във Бристол, Глостър, Великобритания набираме болногледачи (care assistants), старши болногледачи (senior care assistants) и медицински сестри (registered general nurse). Разполагаме с над 150 работни места за болногледачи в Глостър, Бристол и други градове. През последните години сме помогнали на стотици кандидати от България, Румъния, Гърция да намерят работа в Англия.Изисквания към кандидатите:• Професионален или не-професионален (с приятели/роднини/близки) опит в обгрижването на възрастни или болни хора, деца или хора в неравностойно положение• Средно (комуникативно А2) ниво на владеене на английски език.Какви условия Ви предлага работодателя:• Пълно работно време: минимум 35 часа на седмица; работа на смени, по график;• Отлично заплащане: от 7.02? до 15.32? на час• Британски трудов договор за работа с включени всички законови данъци и осигуровки.• Съдействие за преместването на цялото семейство във Великобритания и намирането на квартира. • Цялостна подкрепа за осигуряване на необходимите документи за работа във Великобритания: откриване на банкова сметка, съдействие за Национален Осигурителен Номер, Свидетелство за съдимост (Enhanced DBS Check), застраховка „Професионална отговорност” и пр.• Осигурено  обучение за получаване на британски сертификат. • Осигурено настаняване по време на обучението. • Осигурена униформа в края на обучението.• Възможност за допълнителни работни часове.• Професионално ориентиране и анализ на реалните пазарните условия и възможности на кандидатаПровежда се интервю на място  в България(град Варна) с директен работодател от Великобритания.За допълнителна информация и всички актуални оферти за работа,  може да ни посетите на:- нашия website: www.expertians.com и фейсбук страницата ни - www.facebook.com/Expertians- Телефоните ни за връзка : 052/60 45 85 ; 0886 832 551- Адрес: гр.Варна, Бул. “Мария Луиза” 26 Б, ет.2Ние гарантираме конфиденциалност на всички изпратени кандидатури на нашите кандидати по смисъла на Закона за защита на личните данни ЗЗЛД.
При проявен интерес или при необходимост от повече информация се свържете с нас и ние с удоволствие ще ви съдействаме и ще отговорим на всички ваши въпроси.

Изисквания към кандидата
Образование: , Профил:

Трудов опит:

Ние предлагаме

Вид заетост:
Непълен работен ден

Категория:
Здравеопазване
Държава:
Друга държава
Дата:
2.Септември.2017
Емайл:
admin@probook.bg
Организация:
Експершънс
Организация:
Фирма/Организация Директно търсеща служители
Внимание: Некоректни потребители публикуват обяви на импулсни телефони започващи с 0481, 0871, 0881, 0890, 0891, 0900.


Оферти от категорията

Оферти от работодателя
На работа с
Сайтът предлага лесен и бърз достъп до близо 257 815 автобиографии и 38 994 работодатели. Чрез по-добрите менюта за работа, както и с повечето функции, които предлага, Rabota.bg доближава Работодатели и Кандидати като улеснява връзката между тях.