Обява

Складов работник
Ref.No:
002701
Описание
РАБОТА В ГЕРМАНИЯ
Немската фирма „Syldorf GmbH & Co. KG“,търси складови работници(мъже,жени и семейства) за работа в Германия(област Бавария).Същността на работата е свързана със събиране и комплектуване на заявки до различни магазини.Работи се на една смяна при температура от 3 до 6 градуса до приключване на заявките.Това означава,че в един ден може да се работи 8,9 или 10 часа,като всеки един час е платен,а обедната почивка е 30 мин.Работната седмица е от Понеделник до Събота,а Неделя е почивен ден.Заплащане от 9 Евро бруто на час плюс премия.Осигурена е квартира,като цената е 140 euro на месец,които фирмата удържа от всяка заплата.Квартирите са(обзаведени) от типа „Студио“ със самостоятелна баня и тоалетна,с напълно обзаведена кухня,в които живеят по двама души.Подсигурен е и транспорт до работа,а цената му е 1 Евро на ден.Заплащането се извършва до 15-то число на следващият месец.Има и възможност за работа на 3 седмична работна система,като 1 седмица може да се прекара в България.
ИЗИСКВАНИЯ:
-Познаване на немските цифри от 1 до 1000.
-Физическа годност.
-Добросъвестност.
ВНИМАНИЕ:Трудовият договор се подписва директно с немската фирма и не се заплащат никакви такси,единственото което трябва да имате е билет до Мюнхен и пари до първата заплата(има възможност за получаване на аванс след втората работна седмица.
За повече информация на моя EMAIL:n715@abv.bg
Изисквания към кандидата
Образование: , Профил: Профил

Езикови познания:

Трудов опит:
Без професионален опит

Ние предлагаме

Вид заетост:
Пълен работен ден

Срок на заетост:
Постоянна

Договор:
Трудов безсрочен

Трудово възнаграждение:
От 2000 до 3000 лева на месец

Категория:
Хранителни продукти
Държава:
България
Населено място:
Гр. София
Дата:
21.Май.2017
Организация:
Savovi715
Организация:
Фирма/Организация Директно търсеща служители
Внимание: Некоректни потребители публикуват обяви на импулсни телефони започващи с 0481, 0871, 0881, 0890, 0891, 0900.


Оферти от категорията

Оферти от работодателя
На работа с
Сайтът предлага лесен и бърз достъп до близо 255 588 автобиографии и 38 096 работодатели. Чрез по-добрите менюта за работа, както и с повечето функции, които предлага, Rabota.bg доближава Работодатели и Кандидати като улеснява връзката между тях.