Обява

Tърговски представител
Описание
Търсим търговски представител за търговия и директен маркетинг на уникална течна биотор за района на Пловдив, Пазарджик и Кърджали.

Марката е разработена и позната в района. Изискване към кандидатите е шофьорска книжка В. Необходим е личен автомобил и малък склад 20-30 кв.м. (може и лично помещение, гараж). Нужни са комуникативни умения и възрожденски дух.

Работата е свързана с пътуване и посещения на земеделски стопанства, както и разговори с агрономи и земеделски производители. Продукта който се предлага е уникален по своята същност и начин на действие, 100%-екологичен и сертифициран за био и конвенционално земеделие на територията на Европейския съюз. Доходът на представителя варира в зависимост от продажбите, като в някой от районите на България надхвърля 7-8 000 лева средно месечно.

Компанията е на пазара вече 15 години.
Изисквания към кандидата
Образование: , Профил: Профил

Езикови познания:

Трудов опит:
Без професионален опит

Ние предлагаме

Срок на заетост:
Проект

Договор:
Друг

Ниво в йерархията:
Студенти/Стажанти, Неквалифициран персонал, Административен персонал, Експертен персонал без ръководни функции, Средно управленско ниво, Висше управленско ниво, Служители

Трудово възнаграждение:
От 1000 до 10000 лева на месец

Категория:
Дистрибутор/Търговски представител
Държава:
България
Населено място:
Гр. Кърджали, Гр. Пазарджик, Гр. Пловдив
Дата:
11.Май.2017
Организация:
БИОТЕХПРОМ ЕООД
Организация:
Фирма/Организация Директно търсеща служители
Внимание: Некоректни потребители публикуват обяви на импулсни телефони започващи с 0481, 0871, 0881, 0890, 0891, 0900.


Оферти от категорията

Оферти от работодателя
На работа с
Сайтът предлага лесен и бърз достъп до близо 255 611 автобиографии и 38 118 работодатели. Чрез по-добрите менюта за работа, както и с повечето функции, които предлага, Rabota.bg доближава Работодатели и Кандидати като улеснява връзката между тях.