Обява

Работа в земеделски ферми в Австрия
Описание
''АГЕНЦИЯ ЕВРОПА'' набира работници (мъже,жени, както и двойки) за работа в земеделски ферми в АВСТРИЯ.

Работния процес е свързан с пакетиране и бране на домати. Работи се в оранжерии. БЕЗПЛАТНО настаняване в обзаведени апартаменти в общежитие от предимно по двама в стая. Наемът на квартирата е за сметка на работодателите в Австрия (фермата). Работодателят подсигурява БЕЗПЛАТНА храна (закуска, обяд и вечеря),БЕЗПЛАТНО кафета и сокове, БЕЗПЛАТЕН превоз от квартирата до месторабота , БЕЗПЛАТЕН интернет и българска телевизия, БЕЗПЛАТЕН прах за пране, БЕЗПЛАТЕН тютюн за пушачите, ПОДСИГУРЕН организиран транспорт и посрещане до фермата в Австрия.

Работния период е от февруари 2018г. до ноември 2018г.

ЗАПЛАЩАНЕ: Началното заплащане е 1000 евро на месец бруто.Работодателят заплаща всеки месец здравни,социални и пенсионни осигуровки по 400 евро на всеки работник. Началното заплащане нето(чисто),което работника получава е 600 евро на месец !

ВАЖНО !

Всички доказали се работници, които декларират след приключване на сезон 2018г., че ще се върнат обратно да работят отново през сезон 2019г., т.е. от февруари 2019г. – след като се приберат в България , ще получават по 700лв през Ноември 2018, Декември 2018, Януари 2019, които от австрийска страна ще им се превеждат по банков път в България, за да се гарантира, че тези хора ще се върнат обратно в Австрия следващия работен сезон от Февруари 2019г.

ЗА ИНТЕРВЮ ни се обадете на посочения телефон в офиса ни като са Ви необходими: лична карта или международен паспорт; 1 снимка паспортен формат и 25 лева за превод на документите,които ще попълните в нашия офис . НЕ са ви необходими 25 лева за интервю, ако след като попълните документите на интервюто - Вие сами си ги занесете за превод при лицензиран преводач и след което обратно ни ги донесете преведени в офиса ни.След това ние изпращаме документите от вашата кандидатура до работодателя в чужбина за удобрение и получаваме отговор в три дневен срок.

БЕЗ КОМИСИОННИ !!!

След удобрение на вашата кандидатура,преди заминаване,по желание вие заплащате единствено 250 лева за подсигурен организиран транспорт с автобус до фермата в Австрия и за застраховка живот и злополука,в противен случай вие трябва да ни представите закупен билет до Виена(Австрия) и сключена валидна застраховка живот и злополука!

ОГРАНИЧЕНИ СВОБОДНИ МЕСТА !!!
За повече информация:ОФИС: гр.Велико Търново, ул.”Зеленка”3 (до старата болница) ;
тел: 062 600 911
РАБОТНО ВРЕМЕ:понеделник-петък /9:00-17:30/събота /9:00-12:00/ www.eu2007.com
Изисквания към кандидата
Образование: , Профил:

Езикови познания:

Трудов опит:
Без професионален опит

Ние предлагаме

Ниво в йерархията:
Студенти/Стажанти, Неквалифициран персонал

Категория:
Селско, горско стопанство, рибовъдство
Държава:
България
Населено място:
Гр. Велико Търново
Адрес:
гр.Велико Търново, ул.Зеленка 3
Дата:
8.Ноември.2017
Организация:
АГЕНЦИЯ ЕВРОПА
Организация:
Фирма/Организация Директно търсеща служители
Детайли за организацията:
Повече информация за АГЕНЦИЯ ЕВРОПА може да получите ТУК
Внимание: Некоректни потребители публикуват обяви на импулсни телефони започващи с 0481, 0871, 0881, 0890, 0891, 0900.


Оферти от категорията

Оферти от работодателя
На работа с
Сайтът предлага лесен и бърз достъп до близо 258 757 автобиографии и 39 300 работодатели. Чрез по-добрите менюта за работа, както и с повечето функции, които предлага, Rabota.bg доближава Работодатели и Кандидати като улеснява връзката между тях.