Обява
ПРОВАЛВЕ ООД

Инженер-търговец (Sales Engineer)
Ref.No:
SE-2017-07
Описание
Инженер-търговец (Sales Engineer).

Кратко представяне на работодателя:
ПРОВАЛВЕ ООД е българо-немско търговско дружество, специализирано в областта на индустриалните арматури (industrial valves), помпи (pumps), тръби (pipes), фитинги (fittings) и друго тръбопроводно оборудване (pipeline equipment) - сестринска фирма на PROVALVE Armaturen GmbH & Co. KG (Германия). Основано е през м.10-2002 г. Клиенти на фирмата са най-големите предприятия на България от химическата промишленост, минната, циментовата, фармацевтичната, хранително-вкусовата промишленост, енергетиката, морското дело и пр.

Изисквания към кандидатите:
Подходящият кандидат трябва да има висше техническо образование (механо-специалност). Изискват се добри познания по английски език (писменно и говоримо). Познания и по немски език са предимство! Шофьорска книжка кат.Б или по-висока е задължителна. Умения за работа под MS Windows (XP, 7...10) с MS Office (предимно Word и Excel) и Adobe Acrobat.

Трудови задължения:
Ежедневната работа включва изготвяне на технически оферти към крайни български клиенти (заводи), кореспонденция на английски (и/или немски) език по е-мейл с външни доставчици от цяла Европа, но също и от Турция, Русия, Китай, Южна Корея, Индия, САЩ, Канада и др., работа с каталози и ценови листи на много външни производители на тръбопроводно оборудване. Също така се правят и посещения на български клиенти за презентиране на определени изделия. Кандидатът трябва да има умения за поддържане на контакти с много хора едновременно (в т.ч. по телефона, по е-мейл или факс).

Работно време и отпуск:
Работното време е от 09.00 до 18.00 часа в офиса на фирмата във Варна. По КТ се полага 20-дневен платен отпуск. В събота, неделя и по празници не се работи.

Заплащане:
Обявената заплата е брутна по ТД, от която се правят удръжки за сметка на работника. Според реализираните продажби и положените усилия се получават и допълнителни атрактивни бонуси. За реализирани големи сделки (договори) се получават и специални индивидуални премии! Има и командировки в чужбина (в т.ч. посещения на технически панаири, инспектиране на доставчици и др.).

Изисквания към кандидата
Образование: Бакалавър, Профил: Механо-инженер

Езикови познания:
Английски език

Трудов опит:
С професионален опит над 3 г.

Ние предлагаме

Вид заетост:
Пълен работен ден

Срок на заетост:
Постоянна

Договор:
Трудов безсрочен

Ниво в йерархията:
Експертен персонал без ръководни функции

Трудово възнаграждение:
От 1300 до 10000 лева на месец

Категория:
Инженери
Държава:
България
Населено място:
Гр. Варна
Адрес:
Варна
Дата:
17.Юли.2017
Организация:
ПРОВАЛВЕ ООД
Организация:
Фирма/Организация Директно търсеща служители
Внимание: Некоректни потребители публикуват обяви на импулсни телефони започващи с 0481, 0871, 0881, 0890, 0891, 0900.


Оферти от категорията

Оферти от работодателя
На работа с
Сайтът предлага лесен и бърз достъп до близо 256 867 автобиографии и 38 613 работодатели. Чрез по-добрите менюта за работа, както и с повечето функции, които предлага, Rabota.bg доближава Работодатели и Кандидати като улеснява връзката между тях.