Обява
Easy Consult

Индустриален инженер, може и без опит
Описание
От 2004 година насам Изи Консулт се ползва с доверие като партньор на фирми и кандидати в различни сфери по отношение на решения в областта на подбор на персонал и временна заетост. Индивидуалният подход към нуждите на всеки наш клиент значително увеличава експертизата и портфолиото на Изи Консулт през годините. През последните години нашият екип се разрастна в цяла България с офисите ни в София, Пловдив, Варна и Бургас.

Имаме огромната чест и удоволствие да представляваме един от глобалните производители на автомобилни компоненти и оборудване. В България те фокусират дейността си в производството на автомобилни кабелни инсталации за най-големите европейски марки автомобили. Във връзка с разрастване на дейността си, компанията търси да назначи мотивирани специалисти, които да стартират кариерата си в новоизграждата се производствена база на компанията, с профил:

Индустриални инженери

Присъединявайки се към екипа на нашия клиент, ще имате уникалната възможност да се обучавате по международни стандарти и утвърдени практики, да работите по интересни проекти и да реализирате потенциала си при един от ТОП работодателите в света! В допълнение ще получите отлично възнаграждение, условия на труд и динамична работа среда.


Ключови отговорности:

• Подобряване, оптимизиране и реорганизация на производствените процеси. Съдействие при въвеждане на нови продукти в производството.
• Подпомагане на мениджър производство за постигане на необходимите цели, свързани с таргетите за производителност, качество и рентабилност;
•Разработване и изпълнение на проекти, свързани с подобряване качеството на процеса и неговата ефективновст.
• Обработка на релевантна документация и съблюдаване на технологията в предприятието.

От Вас очакваме:

• Висше инженерно образование;
• Добро владеене на Английски;
• Възможност да пътувате извън града и страната
• Компютърна грамотност.


Ако смятате, че отговаряте на изискванията на нашия клиент, моля да кандидатствате с актуална автобиография чрез бутона „Кандидатствай по тази обява”.

Всички кандидатури ще бъдат разгледани конфиденциално. Ще се свържем само с одобрените по документи кандидати.

Работата на Easy Consult по подбор на персонал се основава на удостоверение № 1504/ 29.08.2012 за извършване на посредническа дейност по информиране и наемане на работа, валидно до 29.08.2017 г.
Изисквания към кандидата
Образование: , Профил: Профил

Езикови познания:

Трудов опит:

Ние предлагаме

Вид заетост:
Пълен работен ден

Срок на заетост:
Постоянна

Ниво в йерархията:
Служители

Категория:
Инженери
Държава:
България
Населено място:
Гр. Стара Загора
Адрес:
Sofiya; Mladost 4; Business Park 1
Дата:
12.Юни.2017
Организация:
Easy Consult
Организация:
Агенция за подбор на персонал
Внимание: Некоректни потребители публикуват обяви на импулсни телефони започващи с 0481, 0871, 0881, 0890, 0891, 0900.


Оферти от категорията

Оферти от работодателя
На работа с
Сайтът предлага лесен и бърз достъп до близо 256 287 автобиографии и 38 409 работодатели. Чрез по-добрите менюта за работа, както и с повечето функции, които предлага, Rabota.bg доближава Работодатели и Кандидати като улеснява връзката между тях.