Анкета
Какво искате да се подобри на сайта Rabota.bg
Функциите
Да има по- голям избор от обяви
Да има по- голям избор работодатели
Сайта е сложен за използване и ми е трудно да се оправя
Всичко посочено
RSS Новини


КОНВОЙ-УОРЛД АД

Кътинско шосе-завод Конвой
http://www.convoy-world.com
90
"Конвой-Уорлд" е водеща производствена и търговска фирма в областта на стоките за широко потребление - домакински гъби, гъби за баня, бърсалки за под, почистващи кърпи, домакинска тел, пластмасови изделия за почистване и др. Производствената дейност на фирмата се осъществява на обширна територия от повече от 10 000 кв.м., ново и модерно предприятие, с изградена технологична база.
1991 - Стартира производството на домакински гъби, гъби за баня и бърсалки за под. През следващата година започва и производството на козметика, почистващи препарати и детергенти. 1997-1998 - Собствениците вземат решение за качествено нов скок в развитието на компанията и създават нова организационна структура. Привличат се много нови професионалисти в областите на развиване на производствените мощности и увеличаване на продажбите. Компанията открива нови офиси във Варна, Бургас, Русе и Велико Търново. 2000 - "Конвой-Уорлд" открива своето ново и модерно предприятие, разположено на 10 000 кв. м. площ. Фирмата разчита на високите технологии, развитата инфраструктура и модерната комуникационна мрежа, за да продължи да увеличава производството на висококачествените си продукти.
Гъбите и мокрите кърпи произвеждани от Convoy са лидер на Българския пазар? Милиони български домакинства се доверяват на фирмата и избират продуктите ни. Нашите марки се радват на най-висок процент повтаряемост на покупките от потребителите в категорията, поради високото си постоянно качество, което ни диференцира от конкурентите в България.
През 2015 г. фирмата открива собствен магазин в центъра на София - магазин CONVOY OUTLET CENTER, разположен на ул. Трапезица №4, магазин 3. В маазина може да се види цялата гама продукти от портфолиото на Конвой на преференциални за потребителя цени.



Няма текущи обяви

Няма текущи стажове

Няма текущи курсове