Анкета
Какво искате да се подобри на сайта Rabota.bg
Функциите
Да има по- голям избор от обяви
Да има по- голям избор работодатели
Сайта е сложен за използване и ми е трудно да се оправя
Всичко посочено
RSS Новини


Смарт Органик

ул. Амстердам 18
http://www.smartorganic.eu
80
Смарт Органик АД (www.smartorganic.eu) е водещ производител и дистрибутор на био храни. Основана през 2008 г. компанията е сред био пионерите в България. Компанията предлага своите продукти в над 40 страни - страните от Европейския съюз, Русия, Австралия, Дубай, САЩ, Канада и др.
Компанията Смарт Органик е създадена с идеята да предостави алтернатива на конвенционалната хранителна индустрия, като предлага чисти и здравословни хранителни продукти с гарантиран произход.
Ценностите, които компанията следва по пътя на осъществяването на своята мисия са: >> Положително отношение – считаме, че усмивката е най-добрият ни приятел. Стремим се да изграждаме положителна атмосфера на работа. >> Осигуряване на здравословна работна среда на нашите служители чрез: – Без регулярен нощен труд – Отопляеми складови помещения – Вентилационни системи в производствените помещения >> Да предлагаме, но и да потребяваме екологично чисти продукти, които подкрепят естествения и ненасилствен начин на живот (при чието производство не са пострадали животни). >> Да прилагаме иновативност и креативност в нашата работа, за да създаваме все по-качествени продукти. >> Отговорност – Пред нашите клиенти – качеството на продуктите ни, безопасност, надеждност – Пред колегите и компанията – Пред обществото >> Честна и открита комуникация >> Приемане и разбирателство >> Природосъобразност – Минимизираме и рециклираме отпадъците в офиса, складовата и производствена ни база – Използваме щадящ природата автопарк.



Няма текущи обяви

Няма текущи стажове

Няма текущи курсове