Анкета
Какво искате да се подобри на сайта Rabota.bg
Функциите
Да има по- голям избор от обяви
Да има по- голям избор работодатели
Сайта е сложен за използване и ми е трудно да се оправя
Всичко посочено
RSS Новини


Европейски център за образование и технологии ЕООД/Езиков център Berlitz

София, ул. Граф Игнатиев 15 ет. 2
http://www.berlitz.bg
5
BERLITZ е водеща компания с експертиза от най-висока класа в областта на езиковата и интеркултурна подготовка, със своите 500 езикови центъра в 70 държави и преподаване на 50 езика. Berlitz предоставя ефективни и качествени езикови обучения за деца и възрастни, както и езикови, бизнес и интеркултурни решения за корпоративни клиенти. Патентованият Berlitz Метод® на преподаване вече е доказал своята висока ефективност, но той е само една от многото причини, поради които компании, правителства и отделни хора навсякъде по света избират Berlitz. Милиони хора са научили нов език, разширили са кроскултурнитеси познания и са подобрили лидерските си умения благодарение на Berlitz.
Основана през 1878 година, Berlitz е със седалища в Принстън, САЩ и Токио, Япония. Днес Berlitz има глобално присъствие с повече от 550 собствени и франчайз центрове в над 70 държави. Като член на Benesse Corporation Berlitz и днес продължава да развива нови продукти и услуги, за да е в крак с променящите се технологии и да отговаря в най-пълна степен на нарастващите нужди на клиентите.
Основната ни цел е да развиваме езиковите и комуникативни умения на курсистите, изграждайки у тях увереност и самочувствие, за да бъдат успешни както в персонален, така и в професионален аспект в днешната глобална среда.



Няма текущи обяви

Няма текущи стажове

Няма текущи курсове