Анкета
Какво искате да се подобри на сайта Rabota.bg
Функциите
Да има по- голям избор от обяви
Да има по- голям избор работодатели
Сайта е сложен за използване и ми е трудно да се оправя
Всичко посочено
RSS Новини


ФИКС-ИТ ЕООД

office@fix-it.bg
http://www.fix-it.bg
20
Ние сме екип от млади и мотивирани хора, специализирани в изграждането на ВиК инсталации и тръбопроводи. Изградили сме ВиК инсталациите и пожарогасителните системи на обекти от малки вилни селища до промишлени и търговски обекти. Екипът ни се състои от хора с придобита професионална квалификация и обучение. Използваме професионална техника и сертифицирани материали. Предлагаме бързина, качество и гаранция за извършените дейности.
Сред изградените от нас обекти са вилно селище Виниярдс - гр. Каблешково, хотел в с. Равда, развлекателен комплекс Атриум - гр. Поморие, комплекс Пасифик - в.с. Свети Влас, сервиз Мотоексперт - гр. Бургас, хотел Галера Бийч - гр. Поморие, мебелни магазини АИКО и МОББО - гр. Бургас, стадион Лазур - гр. Бургас, вилно селище Созополис - гр. Созопол, жилищна кооперация в гр. Варна, МОЛ Галерия Бургас - гр. Бургас, к-кс Rose Garden и к-кс Зора- гр. Поморие, Форест Бийч - ММЦ Приморско, както и други по-малки обекти. Притежаваме пълна механизация за доставка и монтаж на ВиК инсталации, пожарни инсталации, вентилации и други тръбопроводи. Част от механизацията включва верижни и комбинирани багери, самосвали, телескопични товарачи, асфалторез, трамбовки, генератори на ток, машини за челно заваряване на ПЕВП до ф630, електромуфено заваряване на ПЕВП, резбонарезни машини за стоманени тръби до 4\", електрозаваръчни апарати за стомана, заваръчни апарати за ППР до ф110,машини за диамантено пробиване на желязобетон до ф280, къртачна и пробивна техника на Bosch, металорежещи машини, компресори за въздух и боядисване, лазерни измервателни уреди за котиране и измерване на нива, механични и електрически помпи за хидравлични проби, потапящи и дренажни помпи за източване на вода и друга малогабаритна техника. Мобилността на персонала се осигурява от леки и лекотоварни автомобили. Предварителни проучвания, оферти и остойностяване се извършват от служители, работещи със софтуерни продукти. Креативността, индувидуалните стремежи за развитие и обучение се насърчават. Предлагаме широка гама от услуги, включващи изграждане на ВиК инсталации, пожарни инсталации, спринклерни инсталации, площадкови тръбопроводи, включване към водопровод и канализация, отоплителни и вентилационни инсталации, соларни панели, камини и радиатори, оборудване със санитария, абонамент и поддръжка, както и гаранционно обслужване. Всичко от захранването до банята!
В резултат на постоянното мотивиране на екипа съобразно качеството на продукцията, предоставяме на клиента услуги в кратки срокове и с доказано качество. Знанията и уменията на персонала се подкрепят с професионална техника. Организацията на работата, разпределението и съчетаването й с механизацията са едни от най-силните ни страни - а именно там се крие успеха за спазване на сроковете.
изготвяне на индувидиални оферти по предварителни количества и/или електронни чертежи в рамките на 3 работни дни\r\nпроектиране и промяна на съществуващи инсталации\r\nдоставка и професионален монтаж на поръчани инсталации\r\nкратки срокове на изпълнение\r\nзадържате 5 % от СМР за срок от 6 месеца от начало на експлоатация, като гаранция за безпроблемна работа\r\n5 години гаранция за доставени и монтирани инсталации\r\nсвоевременна и професионална реакция при възникнали проблеми от монтирани инсталации\r\nизвън гаранционно обслужване



Няма текущи обяви

Няма текущи стажове

Няма текущи курсове