Анкета
Какво искате да се подобри на сайта Rabota.bg
Функциите
Да има по- голям избор от обяви
Да има по- голям избор работодатели
Сайта е сложен за използване и ми е трудно да се оправя
Всичко посочено
RSS Новини


ЕТ Даниела Иванова

ул.Патриарх Евтимий 24 , ет.1 оф. 1 , Пловдив 4000, Пловдив
http://www.abroadworkers.com
Не е добавен
ЕТ „ ДАНИЕЛА ИВАНОВА ” е основана в България, град Пловдив агенция, предоставяща съдействие на работници и служители при намиране на работа в чужбина, като: консултации, предоставяне на психологическа и личностна мотивация, интерактивни обучения за изучаване на чужди езици, подготвяне на пълен пакет от документи, необходими на съответното лице, за да започне работа в чужбина, подготовка и организиране на директни интервюта с работодатели. Ние използваме познанията и задоволяваме нуждите на всеки един от нашите клиенти да започне работа, като същевременно се стараем да предложим експертен съвет и да намерим подходящия работодател за търсещите работа лица. Съответно ние се ангажираме да подпомагаме работодателите за намирането на най-подходящите кандидати за заемане на длъжностите, от които се нуждаят и предлагат. Компанията се ръководи от екип от преданни консултанти, всеки отличаващ се с отлични познания в своята област.
„ЕТ ДАНИЕЛА ИВАНОВА” е компания с дългогодишни традиции, като основната дейност на фирмата е насочена към програми за културен обмен (Work and Travel, Au pair, NVQ). През последните няколко години установихме добри работни контакти и стабилни партньорски взаимоотношения с водещи компании в сферата на туризъм, хотелиерство, ресторантьорство, земеделие и строителство. Също така работим по програми свързани с обгрижването на възрастни хора във Великобритания, САЩ, Австрия и Германия. Със съдействието на нашите чуждестранни партньори, през последните години организирахме редица курсове, в резултат на което днес много чуждестранни семейства, получават професионално обгрижване от нашите обучени кадри. Всички програми са свързани с платени стажове в различни видове специалности и целят обучението и практическите занятия на кандидатите. Основната цел на нашата фирма е да предостави своевременно, надеждно и ефективно, възможно най-добрите услуги, отговарящи на очакванията, както на нашите български клиенти, така и на чуждестранните работодатели. Предлагаме Ви дългосрочно сътрудничество, базирано на взаимно доверие и лично отношение.
· Да асистираме на клиентите си в намирането на работа, която те желаят; · Да съветваме клиентите си във всеки един аспект в процеса на намирането на работа; · Да предоставим професинално и любезно клиентско обслужване; · Да организираме прецизен подбор на свободни длъжности и позиции при подходящ работодател; · Да предлагаме на работодателите достъп до квалифицирани кадри, съгласно техните нужди и изисквания;
Чрез нашата уеб страница (http://abroadworkers.com/ ) ние целим да представим възможно най-пълна информация относно живота, работата, културата и обучението в САЩ и страните от ЕС. В него може да се открие широк спектър от съвети и отговори на най-често задаваните въпроси от кандидати за работа в чужбина. Работните позиции които предлага нашата фирма могат да бъдат разгледани в детайли от сайтът ни.



Няма текущи обяви

Няма текущи стажове

Няма текущи курсове