Анкета
Какви обучения във връзка с повишаване ефективността на работата са необходими според вас?
сработване на екип
ефективна комуникация
чужд език
специализирани професионални курсове
развиване на мениджърски умения
друго
RSS Новини

ЕТ Даниела Иванова

ул.Патриарх Евтимий 24 , ет.1 оф. 1 , Пловдив 4000, Пловдив
ЕТ „ ДАНИЕЛА ИВАНОВА ” е основана в България, град Пловдив агенция, предоставяща съдействие на работници и служители при намиране на работа в чужбина, като: консултации, предоставяне на психологическа и личностна мотивация, интерактивни обучения за изучаване на чужди езици, подготвяне на пълен пакет от документи, необходими на съответното лице, за да започне работа в чужбина, подготовка и организиране на директни интервюта с работодатели.

Ние използваме познанията и задоволяваме нуждите на всеки един от нашите клиенти да започне работа, като същевременно се стараем да предложим експертен съвет и да намерим подходящия работодател за търсещите работа лица. Съответно ние се ангажираме да подпомагаме работодателите за намирането на най-подходящите кандидати за заемане на длъжностите, от които се нуждаят и предлагат. Компанията се ръководи от екип от преданни консултанти, всеки отличаващ се с отлични познания в своята област.
„ЕТ ДАНИЕЛА ИВАНОВА” е компания с дългогодишни традиции, като основната дейност на фирмата е насочена към програми за културен обмен (Work and Travel, Au pair, NVQ). През последните няколко години установихме добри работни контакти и стабилни партньорски взаимоотношения с водещи компании в сферата на туризъм, хотелиерство, ресторантьорство, земеделие и строителство.

Също така работим по програми свързани с обгрижването на възрастни хора във Великобритания, САЩ, Австрия и Германия. Със съдействието на нашите чуждестранни партньори, през последните години организирахме редица курсове, в резултат на което днес много чуждестранни семейства, получават професионално обгрижване от нашите обучени кадри.

Всички програми са свързани с платени стажове в различни видове специалности и целят обучението и практическите занятия на кандидатите.

Основната цел на нашата фирма е да предостави своевременно, надеждно и ефективно, възможно най-добрите услуги, отговарящи на очакванията, както на нашите български клиенти, така и на чуждестранните работодатели. Предлагаме Ви дългосрочно сътрудничество, базирано на взаимно доверие и лично отношение.
· Да асистираме на клиентите си в намирането на работа, която те желаят;

· Да съветваме клиентите си във всеки един аспект в процеса на намирането на работа;

· Да предоставим професинално и любезно клиентско обслужване;

· Да организираме прецизен подбор на свободни длъжности и позиции при подходящ работодател;

· Да предлагаме на работодателите достъп до квалифицирани кадри, съгласно техните нужди и изисквания;
Чрез нашата уеб страница (http://abroadworkers.com/ ) ние целим да представим възможно най-пълна информация относно живота, работата, културата и обучението в САЩ и страните от ЕС. В него може да се открие широк спектър от съвети и отговори на най-често задаваните въпроси от кандидати за работа в чужбина. Работните позиции които предлага нашата фирма могат да бъдат разгледани в детайли от сайтът ни.

Обяви за работа и стаж

Курсове