Курс
Обява

Специалисти човешки ресурси
Описание
Тема : „Методика за диференцирано трудово представяне и количествена оценка на оползотворяването на работното време. Процедури за съкращение на персонала“.



Успешно завършилите курса обучаеми получават Удостоверение за професионално обучение като част от професия, регистрирано от МОН, което потвърждава компетентностите на лицата, изпълняващи тези длъжности в предприятия, фирми и организации в съответствие с изискванията на нормативната база.



На участниците се дава възможност да поставят въпроси относно проблеми в тяхното предприятие и да получат конкретни отговори за коригиращи и превантивни действия, необходими за решаване на проблеми, обект на контрол на Инспекциите по труда. По тази причина, както и поради методически образователни изисквания броят на обучаемите е ограничен.



Ползата от курса е получаване на знания и умения, осигуряващи решаване на фирмени проблеми и ще получите отговор на въпроси, свързани с осигуряване на нормативните съответствия относно ЗБР и трудовото законодателство.



Курсът са пряко ориентирани към придобиване на практически, целесъобразни и систематизирани компетентности, идентифициране и отстраняване на нормативни несъответствия в областта на условията на труд и трудово-правните отношения.



Курсът е предназначен за постигане на максимална практическа полза за обучаемите като за целта са подготвени подробни учебни материали, които съдържат чек-листове с всички потенциални нарушения на трудовото законодателство и методически указания за тяхното отстраняване; ефективна методика за диференцирано оценяване на трудовото представяне, екстензивно определяне оползотворяването на работното време и определяне мотивационния профил на персонала. Лекциите и материалите са в съответствие с изискванията на OHSAS 18001:2007, ISO 14001:2004 и ISO TR 10013.
Цена на курса:
120 лв
Вид на курса:
Дневен
Категория:
Други езици
Начална дата:
28.10.2010
Крайна дата:
29.10.2010
Място на провеждане:
София
Адрес:
гр. София, бул. Климент Охридски 16
Телефон:
02/850-96-13
Лице за контакт:
Организация:
Делфи Груп ЕООД
Емайл:
program.delfi@abv.bg


Сайтът предлага лесен и бърз достъп до близо 286 196 автобиографии и 44 863 работодатели. Чрез по-добрите менюта за работа, както и с повечето функции, които предлага, Rabota.bg доближава Работодатели и Кандидати като улеснява връзката между тях.
Анкета
Какво искате да се подобри на сайта Rabota.bg
Функциите
Да има по- голям избор от обяви
Да има по- голям избор работодатели
Сайта е сложен за използване и ми е трудно да се оправя
Всичко посочено
RSS Новини