Start.Bg
Курс
Обява
ЦЕНТЪР ЗА ОБРАЗОВАНИЕ И НАУКА Стара Загора

Курс по СЧЕТОВОДСТВО двустранно, практическа насоченост /дневен,вечерен,съботно-неделен/– Център за Образование И Наука Стара Загора
Описание


Международен Център за Образование и Наука –гр. Стара Загора, предлага: курс по двустранно счетоводство за малкия и среден бизнес.

Курса се състой от 70 учебни часа и съдържа три модула + работа с актуална счетоводна компютърна програма. Придобиват се реални практически знания в счетоводството, за реално водене на счетоводната документация на фирмата, знанията са директно приложими в работата на всяка фирма!

Курса е предназначен за хора, желаещи да се развиват професионално или любителски в сферата на счетоводството. Курса е с висок стандарт на преподаване, осигурен от квалифицирани преподаватели с опит в счетоводството и в съвременна учебна база. Професионалната насоченост на занятията осигуряват високи резултати при усвояването на учебната материя, съобразени са и със съвременните стандарти в счетоводното обслужване. Предлагаме групово и индивидуално обучение, в подходящо за ангажиментите ви време и изготвен за Вас график. Всички наши преподаватели са с богат опит и актуална практика. Издаваме заверено легитимно удостоверение за завършено обучение. Предлагаме качествена услуга с висока ефективност и трайни резултати. Осведомете се и за предлаганите преференции! Информация: Адрес: гр. Стара Загора, /Уличката срещу входа на хотел “Верея” до лятно кино “Септември”/ тел.042/ 65 65 75 ; 0893 55 65 50 nauka_stz@abv.bg

Цена на курса:
1 лв
Вид на курса:
Вечерен
Категория:
Счетоводен курс
Начална дата:
01.09.2010
Крайна дата:
23.09.2010
Място на провеждане:
Стара Загора
Адрес:
ул.”Васил Априлов” 3
Телефон:
042 65 65 75
Лице за контакт:
Организация:
ЦЕНТЪР ЗА ОБРАЗОВАНИЕ И НАУКА Стара Загора
Емайл:
nauka_stz@abv.bg


Сайтът предлага лесен и бърз достъп до близо 255 118 автобиографии и 37 828 работодатели. Чрез по-добрите менюта за работа, както и с повечето функции, които предлага, Rabota.bg доближава Работодатели и Кандидати като улеснява връзката между тях.
Анкета
Участвали ли сте в стажантска програма?
Да, беше много полезно.
Да, но се оказа загуба на време.
Не и не смятам, че е необходимо.
Не знам как.
RSS Новини