Курс
Обява
New Horizons Bulgaria

Управление на бизнес процеси (Business Process Management) - двудневен практически семинар в учебния център на Ню Хърайзънс България
Описание
Сигурно сте претрупани от предложения как да подобрите работата си така, че бизнесът ви да оцелее и дори да расте в тези трудни времена. Защо ви е още едно? Може би защото подобряването на процесите е често пренебрегвана мярка, а в същото време е с доказан потенциал. Нерядко обаче тя е разбирана погрешно или едностранчиво. Курсът, които ви предлагаме ще ви убеди в това, но ще направи и много повече, както вече потвърждават участвалите до сега.



За кого е този курс?

Най-бързият отговор е „за всеки”, но ако управлението на процеси не е вече утвърдена практика във вашата организация, то той ще е най-полезен за изпълнителни директори, мениджъри на отдели, ръководители на програми и проекти, директори на отдели за управление на информационни системи, мениджъри по качеството, консултанти, специалисти по системи за управление на бизнеса, собственици на процеси и разбира се - всички други хора в една организация, които се интересуват от начини за повишаване на ефективността и подобряване на работата. Към участниците няма някакви предварителни изисквания, в т.ч. не очакват някакви специални технически умения. В същото време, освен за абсолютно начинаещи, курсът се оказва полезен за отдавна практикуващи.



Какво?

Обучението съчетава теория, казуси и практически упражнения, основната част от които се изпълняват с помощта на софтуерни инструменти, в това число и един безплатен, който може да се ползва без ограничение след завършване на курса. След обучението участниците ще притежават основни познания за управлението и ре-инженеринга на бизнес процеси, начини за повишаване на ефективността и подобряване на работата.



Кога и къде?

17 - 18 юни 2010 г., 9:00 – 17.00 ч. в учебния център на New Horizons Bulgaria



Теми:

1. Управление на бизнес процеси (УБП) - същност и ползи

2. Моделиране на бизнес процеси

3. Интегриране на всички аспекти на бизнеса към процесите

4. Стратегия за УБП

5. Анализ процесите: качествен, количествен

6. Динамични симулации на процеси

7. Реализиране на оптимизациите

8. Автоматизация на бизнес процеси

9. Контрол на бизнес процесите

10. Проект за УПБ. Фактори и рискове



Водещ:

Иво Величков, експерт с над 14 г. опит в областта.



Как да се запишем?

Свържете се с New Horizons Bulgaria на тел. + 359 2 421 0040 или по емейл на office@newhorizons.bg.
Цена на курса:
0 лв
Вид на курса:
Дневен
Категория:
Други курсове
Начална дата:
17.06.2010
Крайна дата:
18.06.2010
Място на провеждане:
София
Адрес:
София 1729, бул. Ал. Малинов 33, сграда 548, ет. 4
Телефон:
+ 359 2 421 0040
Лице за контакт:
Организация:
New Horizons Bulgaria
Емайл:
office@newhorizons.bg


Сайтът предлага лесен и бърз достъп до близо 286 287 автобиографии и 44 896 работодатели. Чрез по-добрите менюта за работа, както и с повечето функции, които предлага, Rabota.bg доближава Работодатели и Кандидати като улеснява връзката между тях.
Анкета
Какво искате да се подобри на сайта Rabota.bg
Функциите
Да има по- голям избор от обяви
Да има по- голям избор работодатели
Сайта е сложен за използване и ми е трудно да се оправя
Всичко посочено
RSS Новини