Курс
Обява

Курс: PHP and MySQL Web Development – part 2
Описание
В средата на месец февруари стартира курс „PHP and MySQL Web Development – part 2”.

В този курс студентите ще научат по специфични черти на езика PHP, както и напреднали технологии за разработване на комплексни web приложения. Учебната програма обхваща работа с файлове, controlling the HTTP headers, обектно-ориентирано програмиране и управление на изключенията, PEAR модули, работа с Apache и mod_rewrite, както и реални практически примери. Курсът завършва с практически проект, в който студентите ще могат да прилагат уменията научени по време на курса.

Курсът би бил полезен за всички, които имат по-сериозни познания в областта на програмирането или са преминали курс - “PHP and MySQL Web Development - Part 1” в НАРС. За пълното разбиране на включения материал е необходимо курсиста да има солидни основни познания в програмирането на PHP и силна мотивация за работа.

Повече информация може да намерите на www.nars.bg.

Всички желаещи могат да заявят участие, като изпратят е-мейл на courses@nars.bg или се свържат с нас на тел: 02/ 958 99 65, 958 31 06.

Цена на курса:
480 лв
Вид на курса:
Вечерен
Категория:
Компютърен курс
Начална дата:
03.02.2010
Крайна дата:
28.02.2010
Място на провеждане:
София
Адрес:
ул.Нишава
Телефон:
9583106
Лице за контакт:
Организация:
НАРС ООД
Емайл:
nadia@nars.bg


Сайтът предлага лесен и бърз достъп до близо 286 196 автобиографии и 44 864 работодатели. Чрез по-добрите менюта за работа, както и с повечето функции, които предлага, Rabota.bg доближава Работодатели и Кандидати като улеснява връзката между тях.
Анкета
Какво искате да се подобри на сайта Rabota.bg
Функциите
Да има по- голям избор от обяви
Да има по- голям избор работодатели
Сайта е сложен за използване и ми е трудно да се оправя
Всичко посочено
RSS Новини