Курс
Обява
Национална Камара за Мода на Република България

ТРЕТИ НАЦИОНАЛЕН КОНКУРС ЗА МЛАДИ СТИЛИСТИ, ДИЗАЙНЕРИ И МОДНИ ТАЛАНТИ
Описание
СЪВЕТА ПО МОДЕН ДИЗАЙН НА НАЦИОНАЛНАТА КАМАРА ЗА МОДА НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ, СПИСАНИЕ БЪЛГАРСКИ МОДЕН БУК И АЛБЕНА АД

С ПОДКРЕПАТА НА НАЦИОНАЛНИТЕ ИНСТИТУЦИИ

организират

ТРЕТИ НАЦИОНАЛЕН КОНКУРС

ЗА МЛАДИ СТИЛИСТИ, ДИЗАЙНЕРИ И МОДНИ ТАЛАНТИ



Изразете себе си в един или всеки от посочените раздели и категории:

Раздел: МОДЕН ДИЗАЙН в категории:детска модь;спортно-елегантна младежка мода;вечерни облекла;висша мода;връхни облекла и кожи;мъжка мода;аксесоари: обувки и чанти;бижута;интимо: бельо и бански;текстил.

Раздел: СЦЕНИЧНО ИЗКУСТВО в категории:модни прически;грим;модна фотография;авторска фешън музика;модна хореография;модна сценография;модел: /мъже и девойки/.



І КРЪГ - 31.01.2006 г.

За Раздел Моден дизайн: Очакваме по 5бр. Ваши скици с размер АЗ без надписи.

За Раздел Сценично изкуство: За “Прически” и “Грим” се изпращат по 5 фотоса на Ваши рекламни лица преди и след изпълнението на проекта Ви.

За “Модна фотография” участието е с 5 фотоса в размер А3.

За “Авторска фешън музика” изпращайте записи на 1 СD с Ваши композиции.

За “Модна хореография” и “Модна сценография” изпратете 5бр. текстови и образни проекти на хореографии и сцени за модно събитие.

За “Модел” изпращайте по 5 свои различни фотоси в цял ръст и лице.

Краен срок за участие в националния конкурс: 31.01.2006г.

/ Важи пощенското клеймо. На място на адреса на получаване до 23.00часа/31.01.2006 /



ІІ КРЪГ - Пловдив, 30.03.2006 г.

Обявяване на номинациите за финал /по 5 за всяка посочена категория и възрастова група/. Награждаване със сертификати за най-добър идеен проект и цялостно представяне по време на PLOVDIV FASHION WEEK – Международен панаир Пловдив. Наградените със сертификат от І, ІІ и ІІІ национален конкурс получават допълнителни бонус точки при участие и оценяване в І национален конкурс на тема “Танцуваща мода-Мода в движение”.



ІІІ КРЪГ - Приморско, 28-30.06.2006 г.

Ревю спектакли на финалистите. Класиране на победителите в посочените раздели. Награждаване. Тържествен коктейл.



НАГРАДИ:

1-ва награда: статуетка; 2 участия в Sofia FASHION WEEK и 2 участия в Plovdiv FASHION WEEK;Публикуване на моделите в BG book;TV излъчвания.

2-ра награда: диплом, 1 участие в Sofia FASHION WEEK и 1 участие в Plovdiv FASHION WEEK; Публикуване на моделите в BG book; TV излъчвания.

3-та награда: диплом, 1 участие в Plovdiv FASHION WEEK; Публикуване на моделите в BG book; TV излъчвания.



СПЕЦИАЛНИ НАГРАДИ:Стипендия за обучение по моден дизайн в България;Едноседмичен стаж в чужбина;Едногодишен договор за публикуване на идейни проекти по скици в 10-езичното българско списание за моден дизайн “Студио Надин Стайл” с тиражиране на кройки и продажба на модели;3-годишно участие в Международен дизайнерски пленер – Импресия, Пловдив 7-11.06.2006/2007/2008 и Лятна академия за моден дизайн – градината пред Народен театър, София /15-20.06.2006/2007/2008. Изложби-аукцион на финалистите;3-годишно участие в Международна дизайнерска борса за договаряне на ангажименти;Издаване на самостоятелен диск с авторска музика;Фотоизложби и ангажименти за победителите в модна фотография, хореография, сценография, грим, прически;Ангажименти с договор в Модни агенции, членове на Национална камара за мода за рекламни лица, участия на подиум и обучение за моделите-победители.

МНОГО ДОПЪЛНИТЕЛНИ ПРЕМИИ И НАГРАДИ. СПОНСОРСТВА.



ЖУРИРАНЕ:

І кръг- BG book / ІI кръг- Национален съвет по моден дизайн / ІІІ кръг- Международно жури и Медиен моден съвет



РЕГИСТРАЦИЯ:

Изпращайте Вашите материали персонално за всяка избрана тема и автобиографията Ви на адрес: 4000, гр.Пловдив, ул. “Кн. Ал.І Батенберг” 51, ет. 1, за ІIІ национален конкурс за млади стилисти, дизайнери и модни таланти.Регистрационна такса за участие: 6лв. /шест лева/ с ДДС за всяка категория, платими по банков път: Национална Камара за Мода – България, банкова сметка – 107 647 25 63, банков код – 621 7 630 7 - Булбанк АД, клон Пловдив за ІІІ национален конкурс за млади стилисти, дизайнери и модни таланти. Издава се данъчна фактура.

Участниците в І и ІІ кръг се регистрират с входящ номер в три възрастови категории: 15-18, 19-25 и 26-30 години, а за модел в две възрастови категории:15-18 и 19-22 години. Право на участие имат всички таланти без ограничение за образование и професионална квалификация. За модел могат да участват само лица-непрофесионални модели и без опит на подиум с минимална височина за девойки 1.70м и 1.75м за мъже.



Информация на E-mail: nsmd@abv.bg или bgbook@abv.bg



Документи, снимки и скици на номинираните от ІІ и ІІІ кръг не се връщат. Всички права са в полза на авторите-участници като участието на финал се осъществява чрез възлагане управление на авторските права.
Цена на курса:
6 лв.
Вид на курса:
Категория:
Други курсове
Начална дата:
27.12.2005
Крайна дата:
31.01.2006
Място на провеждане:
Телефон:
088/863 11 81; E-mail: bgbook@abv.bg
Лице за контакт:
Съвет по моден дизайн на Национална камара за мода
Организация:
Национална Камара за Мода на Република България
Емайл:
adv@fashionweek.bg


Сайтът предлага лесен и бърз достъп до близо 286 197 автобиографии и 44 866 работодатели. Чрез по-добрите менюта за работа, както и с повечето функции, които предлага, Rabota.bg доближава Работодатели и Кандидати като улеснява връзката между тях.
Анкета
Какво искате да се подобри на сайта Rabota.bg
Функциите
Да има по- голям избор от обяви
Да има по- голям избор работодатели
Сайта е сложен за използване и ми е трудно да се оправя
Всичко посочено
RSS Новини