Start.Bg
Курс
Обява

Летни курсове по бизнес английски и английски за комуникация с преподаватели англичани на промоционална цена от 239 лв., с включени в нея учебни материали.
Описание
АВО-Бел Училище за английски език е основано през 1990г. и е единственото училище в България, което придобива статут на езиков център-партньор на веригата от езикови колежи Bell Cambridge.

АВО-Бел е първото училище в страната, подготвило успешно курсисти за придобиването на престижните безсрочни дипломи за владеене на английски език, издавани от университета Кеймбридж.

АВО-Бел е единственото училище в България, което Университета Кеймбридж одобрява да провежда курсове за придобиване на международно валиден документ за правоспособност на преподаватели по английски език – CELTA и DELTA.Предимства на летните курсове:

•големи отстъпки от цените

•включени учебни материали в цената на курса

•бърз напредък - покриване на цяло ниво за 1 месец

•он-лайн програми за обучение

•преподаватели англичани

•модерна база за провеждане на обучениетоВъзползвайте се от възможността да изучавате английски език на промоционални цени, в отлична атмосфера сред екип от доказани на европейско и българско ниво високо квалифицирани преподаватели англичани и българи.

След всеки успешно завършен курс в АВО-Бел, Вие ще можете да удостоверите получените знания и умения по езика със сертификат, издаден специално за Вас от училището.
Цена на курса:
239 лв.
Вид на курса:
Дневен
Категория:
Английски език
Начална дата:
03.08.2009
Крайна дата:
10.09.2009
Място на провеждане:
София
Телефон:
943 3 943; 0896 896 896
Лице за контакт:
АВО-Бел
Организация:
АВО-Бел
Емайл:
p.cherkezova@avo-3.com


Сайтът предлага лесен и бърз достъп до близо 255 120 автобиографии и 37 829 работодатели. Чрез по-добрите менюта за работа, както и с повечето функции, които предлага, Rabota.bg доближава Работодатели и Кандидати като улеснява връзката между тях.
Анкета
Участвали ли сте в стажантска програма?
Да, беше много полезно.
Да, но се оказа загуба на време.
Не и не смятам, че е необходимо.
Не знам как.
RSS Новини