Курс
Обява

Компютърна графика и анимация - курс за начинаещи и напреднали– град Варна
Описание
Учебен център “Експерт” организира курс по компютърна графика и двумерна анимация, графичен дизайн, предпечат, реклама: Adobe Photoshop, CorelDraw, Illustrator, Flash, HTML, DreamWeaver, AutoCAD 2D, 3D или други модули по Ваш избор. Работим с индивидуално или в група. Започва се в дни и часове, които изберете по график. При завършване на курса се издава сертификат за изучаваните модули.



Учебен център “Експерт” има отлични условия за изучаване и придобиване на практически умения по голяма гама от софтурни продукти. Центърът разполага с модерно обзаведена компютърна зала. Курсистите имат свободен достъп до техниката.



Преподаватели:

Компютърните преподаватели в “Експерт” са специалисти с висше образование и дългогодишна практика. Подбрани са по най-строги критерии, като голяма част от тях работят в областта на образованието.



За справки и записване

ул. "Поп Харитон" N10 (зимно кино Тракия)

телефон:

052/ 608 600

0890 304 547

Email: centyr_ecspert@abv.bg
Цена на курса:
0 лв.
Вид на курса:
Дневен
Категория:
Компютърен курс
Начална дата:
14.06.2009
Крайна дата:
12.08.2009
Място на провеждане:
Варна
Телефон:
0890 304 547
Лице за контакт:
Учебен център "Експерт"
Организация:
Емайл:


Сайтът предлага лесен и бърз достъп до близо 286 197 автобиографии и 44 868 работодатели. Чрез по-добрите менюта за работа, както и с повечето функции, които предлага, Rabota.bg доближава Работодатели и Кандидати като улеснява връзката между тях.
Анкета
Какво искате да се подобри на сайта Rabota.bg
Функциите
Да има по- голям избор от обяви
Да има по- голям избор работодатели
Сайта е сложен за използване и ми е трудно да се оправя
Всичко посочено
RSS Новини