Курс
Обява

Hello! Английски език за начинаещи- вечерен и съботно-неделен вариант. Старт! Отстъки за двама!
Описание
ИНТЕР АЛИАНС Ви предлага обучение по Английски език в 120 уч.ч. Езикът се изучава както граматически така и лексикално по много добра система на Оксфордския институт – New Headway. Лексиката застъпена в учебния материал е над 1800 думи. Възпроизвеждане на реални ситуации с диалози и разговор в групи, развиващи способността да се общува свободно. Преподавателите са филолози с богат опит и стаж в преподаването на чужди езици. Работи се в малки групи от 6–8 човека, като се обръща индивидуално внимание на всеки един курсист. Възможност за провеждане на обучението през седмицата в удобно за Вас време-сутрешни, следобедни, вечерни, както и съботно-неделни варианти. Определяне на нивото на езика по европейската езикова рамка. Предлагаме и индивидуално обучение, което се провежда съобразно свободното Ви време, във Вашия дом или офис, или в наши зали. След полагане на успешен заключителен тест се издава заверено легитимно удостоверение за завършено ниво (лицензирани сме към МОН). Възможност за разсрочено заплащане на таксите(без оскъпяване),отстъпки за двама!

За повече информация, заповядайте при нас на адрес:гр.Пловдив,бул.Цар Борис ІІІ Обединител 52,вх. В,ет.1,офис 1./В масивната кооперация на самия булевард,с-у сградата на Водната палата/

тел.032 629027;0895/62-24-71;interalliance1@abv.bg; Skype –interalliance1
Цена на курса:
0 лв.
Вид на курса:
Категория:
Английски език
Начална дата:
10.06.2009
Крайна дата:
16.06.2009
Място на провеждане:
Пловдив
Телефон:
032/ 62-90-27 0895 622 471
Лице за контакт:
Интер Алианс
Организация:
Интер Алианс
Емайл:
interalliance1@abv.bg


Сайтът предлага лесен и бърз достъп до близо 286 154 автобиографии и 44 845 работодатели. Чрез по-добрите менюта за работа, както и с повечето функции, които предлага, Rabota.bg доближава Работодатели и Кандидати като улеснява връзката между тях.
Анкета
Какво искате да се подобри на сайта Rabota.bg
Функциите
Да има по- голям избор от обяви
Да има по- голям избор работодатели
Сайта е сложен за използване и ми е трудно да се оправя
Всичко посочено
RSS Новини