Курс
Обява

Специализиран пакет: РЕКЛАМЕН ДИЗАЙН
Описание
За да станете графичен дизайнер не е достатъчно само да умеете да работите с компютър и да владеете някои дизайнерски програми.

Дизайнерската работа предполага висока изобразителна култура, познания от различни бласти на науката, изкуството и обществения живот, оригинално и атрактивно мислене; също така - специфични теоритични познания и практически умения, за осъществяване на идеите и превръщането им в професионални произведения на графичния дизайн.



Курсът е подходящ, както за начинаещи в професията на графичния дизайнер, така и за специалисти, които вече я практикуват, но нямат художествено образование или работят в области близки до дизайна и рекламата, и биха искали да се запознаят със специфичните особености на графичния дизайн.

За всички тях курсът е възможност да положат основа, систематизират, допълнят и разширят знанията си, и да се развиват професионално.

Целта на обучението е курсистите да получат основни знания в областта на графичния дизайн, посредством необходима теоритична подготовка и подходящи упражнения. Стъпка по стъпка да изминат дългия път от осмислянето и оформянето на дизайнерското задание, предвръщането на одобрената идея в проект, до неговото успешно визуализиране, подходящо представяне и реализация.





В курса се изучава:

* История на развитието на графичния дизайн и основни понятия от теорията на дизайна и рекламата.

* Основи на проектирането и перспективата.

* Основни понятия от комбинаториката, формообразуване, създаване на модули, комбиниране на форми и др. Възможности за приложение в графичния дизайн.

* Шрифт - поява и развитие. Конструкция на буквата. Класификация и основни семейства шрифтове. Пропорции. Построяване на шрифтове. Подреждане на буквите. Създаване на шрифтово табло.

* Композиция. Видове изображения. Избор и съчетаване на изображения и текст в дизайнерските проекти.





Начало:

* седмичен курс: 9 занятия





За повече информация:

телефон: 02/ 986 56 93

мобилен: 0898 57 51 50





e-mail: info@expert-bg.org

ICQ: 460 302 321

Skype: expert.team

адрес: София, бул."Дондуков" 25, ет.2
Цена на курса:
0 лв.
Вид на курса:
Категория:
Компютърен курс
Начална дата:
14.05.2009
Крайна дата:
14.12.2009
Място на провеждане:
София
Телефон:
02/ 986 56 93
Лице за контакт:
Експерт учебен център
Организация:
Експерт учебен център
Емайл:
info@expert-bg.org


Сайтът предлага лесен и бърз достъп до близо 286 197 автобиографии и 44 868 работодатели. Чрез по-добрите менюта за работа, както и с повечето функции, които предлага, Rabota.bg доближава Работодатели и Кандидати като улеснява връзката между тях.
Анкета
Какво искате да се подобри на сайта Rabota.bg
Функциите
Да има по- голям избор от обяви
Да има по- голям избор работодатели
Сайта е сложен за използване и ми е трудно да се оправя
Всичко посочено
RSS Новини