Курс
Обява
ЗЕНИТ - Агенция за подбор на персонал и управление на човешки ресурси

КУРС ОФИС МЕНИДЖЪР
Описание
1.Формиране на корпоративен стил. Етикет и Протокол:

Основни понятия на деловия етикет;облекло и поведение; корпоративни стандарти на обслужване;правила при телефонни преговори и делови разговори;безконфликтно общуване;организация на съвещания, презентации, преговори, командировки;

2. Имиджа на офис-мениджъра:

Основни задължения и отговорности на офис-мениджъра; професионални и личностни качества;корпоративни стандарти; фирмена тайна.

3. Организация на работния процес: Принципи за организиране на работния ден и работното място;организация на работното време и работата с посетители; ефективна организация на информацията и документооборота; планиране и координиране на мероприятия в офиса;работа с информация.

4. Финанси:

Анализ на финансовите операции;цени и прогнози на финансовото състояние;статистика на оборота;база данни за продукти и цени; анализ на продажбите; създаване на отчети.

5. Продажби:

Презентация на продукти; създаване на база данни със стоки; създаване на база данни с клиенти; администриране на фирмен сайт.

6. Счетоводна информация:

Водене на каса;работа с първични счетоводни документи;контрол на подотчетни лица;оформяне на авансов отчет; начини на плащане на стоки и услуги. видове документи; инвентаризация.

7. Трудово-правна информация:

Търсене на персонал;сключване на трудов договор; назначаване;обучение на нов персонал;отпуски;дисциплинарни наказания.

Курсът дава една отлична теоретична и практическа подготовка за всеки офис мениджър или желаещ да бъде такъв. Нашият лектор освен опитен и доказал се преподавател е и управител на собствен и успешен бизнес, и като такъв ще може да ви подготви на практика за действителните работни казуси, с които ще се наложи да се сблъскате и да ви помогне да намирате винаги най-верния път за тяхното разрешаване, изграждайки се така като професионалисти и лидери.
Цена на курса:
0 лв.
Вид на курса:
Категория:
Други курсове
Начална дата:
19.12.2008
Крайна дата:
10.01.2009
Място на провеждане:
Варна
Телефон:
052/ 611-221, 602-490, 612-723
Лице за контакт:
Светлана Симеонова
Организация:
ЗЕНИТ - Агенция за подбор на персонал и управление на човешки ресурси
Емайл:
zenit@dir.bg


Сайтът предлага лесен и бърз достъп до близо 286 197 автобиографии и 44 868 работодатели. Чрез по-добрите менюта за работа, както и с повечето функции, които предлага, Rabota.bg доближава Работодатели и Кандидати като улеснява връзката между тях.
Анкета
Какво искате да се подобри на сайта Rabota.bg
Функциите
Да има по- голям избор от обяви
Да има по- голям избор работодатели
Сайта е сложен за използване и ми е трудно да се оправя
Всичко посочено
RSS Новини