Курс
Обява
СЛАВКОВА - курсове

КУРСОВЕ: 3D STUDIO MAX - МОДЕЛИРАНЕ И ВИЗУАЛИЗАЦИЯ, ДНЕВНИ И ВЕЧЕРНИ КУРСОВЕ.
Описание
Това е изключително богата програма за създаване на интериорен и екстериорен дизайн. Подробното изучаване на невероятните възможности на 3D Studio Max ще Ви позволи да постигнете много добра реалистичност на сцените. Ще изучавате моделиране, стандартни и фотометрични светлини, осветление и реализирането му. Ще се научите да създавате сами реалистични материали и да текстурирате с тях всички възможни обекти за вътрешно и външно обзавеждане.

Курсът по 3DS Max е с продължителност 10 работни дни за начално ниво и 10 работни дни за професионално ниво, по 2 учебни часа дневно. Цената за 10 дни е 220 лева. Работим с двама, максимум четирима курсисти. При записване избирате дни и часове за обучение. Започвате курс в избраното от Вас време, независимо дали има записани други курсисти. Има възможност за дневни и вечерни курсове.

За справки и записване: 02/987 30 30, 0887 411 067. София, бул. "Александър Стамболийски" № 89, вх. Б, ет. 1 над партер, офис № 3 (кръстовището с Опълченска, входът е откъм тролейбусната линия). Учебен център "Славкова", основан 1993 г.

За допълнителна информация, моля кликнете върху "Всички обяви на учебен център Славкова" или посетете нашия сайт http://www.slavkova.com

Първи урок: За да активирате сайт с разширение com, изпишете само името на сайта, в случая slavkova, задръжте натиснат клавиша Ctrl и натиснете клавиша Enter. Програмата сама ще допълни името на сайта: www.slavkova.com
Цена на курса:
0 лв.
Вид на курса:
Дневен
Категория:
Компютърен курс
Начална дата:
17.11.2008
Крайна дата:
28.11.2008
Място на провеждане:
София
Телефон:
9873030; 0887411067
Лице за контакт:
Рилка Славкова
Организация:
СЛАВКОВА - курсове
Емайл:
slavkovasoft@abv.bg


Сайтът предлага лесен и бърз достъп до близо 286 197 автобиографии и 44 866 работодатели. Чрез по-добрите менюта за работа, както и с повечето функции, които предлага, Rabota.bg доближава Работодатели и Кандидати като улеснява връзката между тях.
Анкета
Какво искате да се подобри на сайта Rabota.bg
Функциите
Да има по- голям избор от обяви
Да има по- голям избор работодатели
Сайта е сложен за използване и ми е трудно да се оправя
Всичко посочено
RSS Новини