Курс
Обява

Австрийски финансов консултант
Описание
Австрийска фирма - брокер извършва лицензиране на своите консултанти и обучения в два почивни дни на всяка 2-ра и 4-та събота и неделя - презентация и семинар на продукт с гарантирано качество и стабилност. Гарантирана работа винаги , след лицензиране. Заплащането за заработката ,след взет лиценз е по точкова система на всеки нов консултант по банков път директно от Австрия в евро. Продукта,кото ще се предлага и за който ще се извърши обучението е : "Валутно-спестовната осигурителна програма". Има и подсигурена нощувка и кафе паузи в хотел в

гр. Пловдив, където е и генералното представителство на компанията-брокер. Цялото обучение и престоя в хотела са безплатни, след което само лиценза е платен. Лицнеза се връчва на всеки присъстващ консултант лично и веднага, след семинара в залата на х-ла в Пловдив , като важи завинаги,без повече заверки на година.При спиране на работа, не се дължи неустойка.

Успеха е гарантиран, решението е ваше!!! Не чакайте - участвайте!!!Винаги се печели,няма губещи!!!Гарантирана е работа по програма!!!На трето ниво се извършва фирмено обучение,за наша сметка,в Австрия,не заплащате нищо за това !!!
Цена на курса:
75 евро
Вид на курса:
Съботно-неделен
Категория:
Други курсове
Начална дата:
13.09.2008
Крайна дата:
14.09.2008
Място на провеждане:
Пазарджик
Телефон:
0888689322
Лице за контакт:
MariYa Hadzhiyska
Организация:
ЕТ Бизнесконсулт 2007
Емайл:
limein_domein@abv.bg


Сайтът предлага лесен и бърз достъп до близо 286 193 автобиографии и 44 863 работодатели. Чрез по-добрите менюта за работа, както и с повечето функции, които предлага, Rabota.bg доближава Работодатели и Кандидати като улеснява връзката между тях.
Анкета
Какво искате да се подобри на сайта Rabota.bg
Функциите
Да има по- голям избор от обяви
Да има по- голям избор работодатели
Сайта е сложен за използване и ми е трудно да се оправя
Всичко посочено
RSS Новини