Start.Bg
Курс
Обява

квалификационни компютърни курсове
Описание
"AРТ СОФТ" предлага обучение, преквалификация и възможност за професионална реализация в следните области,водени под формата на курсове: "Компютърна грамотност и INTERNET",“ Computer and graphic design”, “Computer Animation”, “WEB design”, "Autocad","Java and Servlets", "PHP and MySQL", "SWISH&fLASH Web Design","LINUX" .Курсовете са с продължителност -25 учебни часа/40 мин./, провеждани 3 пъти седмично от 10 или 18.30 часа/часовете могат да бъдат променяни в зависимост от групите/.

Курсовете са с начало - всяка сряда до края на юни 2007 г.

Предлага се професионално обучение от високо квалифицирани преподаватели , възможност за индивидуален подход и подходяща техника. Групите са малки от 2 до 4 човека, което предполага по - ефективни занимания.

Накрая на курса се провежда практически тест. При положителен резултат от него се издава сертификат за владеене на съответните софтуерни продукти и конкретния резултат от теста /магнитен носител/, вашата автобиография, се изпращат до компютърни фирми, издателства и рекламни агенции , заявили нужда от съответните кадри.

На тест би могъл да се яви всеки желаещ да започне работа в тази област, при положителен резултат да получи сертификат и да постъпи в базата ни от данни, използвана от компютърни фирми, търсещи добри специалисти.

CV изпращайте на адрес: artsoft_cv@abv.bg

При проявен интерес от ваша страна се обадете на тел: 02/846-55-89, 0878109499,062/670496 или e.mail: artsoft@abv.bg

ОТСТЪПКИ ЗА БЕЗРАБОТНИ, СТУДЕНТИ И УЧЕНИЦИ
Цена на курса:
0 лв.
Вид на курса:
Вечерен
Категория:
Компютърен курс
Начална дата:
02.06.2007
Крайна дата:
02.06.2007
Място на провеждане:
София
Телефон:
02/8465589
Лице за контакт:
Nadj Georgieva
Организация:
artsoft
Емайл:
artsoft@abv.bg


Сайтът предлага лесен и бърз достъп до близо 254 720 автобиографии и 37 609 работодатели. Чрез по-добрите менюта за работа, както и с повечето функции, които предлага, Rabota.bg доближава Работодатели и Кандидати като улеснява връзката между тях.
Анкета
Участвали ли сте в стажантска програма?
Да, беше много полезно.
Да, но се оказа загуба на време.
Не и не смятам, че е необходимо.
Не знам как.
RSS Новини