Курс
Обява
Trainsoft

Курс по MS Project
Описание


Ако Вашата работа е свързана с планиране, създаване, анализиране, оптимизиране и проследяване на изпълнението на организационен проект с помощта на програмния продукт Microsoft Project.

Microsoft Office Project е класическо средство, софтуер за управление на проекти (Project management software). Обучението е предназначено както и за начинаещи, без опит с програмата, така и за project мениджъри, управляващи до няколко проекта едновременно.

Ще се запознаете със средствата за разпределянето на работата в група, с извличането и предоставянето на подробна и специфична оперативна и финансова информация за отделните задачи и ресурси с оглед реагиране на изменящи се ситуации в изпълнението на всеки етап от проекта.

MS Project ще ви съдейства за създаване на Гант схеми (gantt charts) и графици за проектите, да планирате последователността на вашите дейностите, да ги координирате и групирате за по-голямо удобство, да подредите, категоризирате и приоритизирате задачите и най-важното - ще можете да приключвате последователно в срок и навреме всички проекти и под проекти. През целия процес на работа ще имате пълен контрол, мониторинг и анализ на изпълнението.

След приключване на курса получавате удостоверение на МОН с международна валидност.

София 1303,

Бизнес център, ул. "Осогово" 30, офис 502

Телефон: +359 2 9200239

Моб. телефон: +359 895614150

Моб. телефон: +359 893504003

e-mail: info@trainsoftbg.com

Skype: trainsof

Цена на курса:
280 лв
Вид на курса:
Съботно-неделен
Категория:
Компютърен курс
Начална дата:
25.11.2017
Крайна дата:
26.11.2017
Място на провеждане:
София
Адрес:
София,ул.Осогово 30
Телефон:
893504003
Лице за контакт:
ТреинСофт
Организация:
Trainsoft
Емайл:
info@trainsoftbg.com


Сайтът предлага лесен и бърз достъп до близо 286 193 автобиографии и 44 861 работодатели. Чрез по-добрите менюта за работа, както и с повечето функции, които предлага, Rabota.bg доближава Работодатели и Кандидати като улеснява връзката между тях.
Анкета
Какво искате да се подобри на сайта Rabota.bg
Функциите
Да има по- голям избор от обяви
Да има по- голям избор работодатели
Сайта е сложен за използване и ми е трудно да се оправя
Всичко посочено
RSS Новини