Курс
Обява

IPT курс Уеб дизайн: HTML 5, CSS 3, JavaScript, jQuery, Bootstrap и WordPress
Описание
IPT – Intellectual Products & Technologies Ви представя традиционния си съботно-неделен курс за създаване на съвременни уеб страници на промоционална цена 295 лв.



Курсът е ориентиран към творчески личности с интерес към уеб технологиите, без да изисква предварителен опит в тази област.



Той запознава с актуалните тенденции при създаването на съвременно изглеждащи уеб сайтове с HTML 5, CSS 3 и JavaScript: fluid & responsive web design, media queries (адаптивен дизайн за мобилни устройства и таблети), вграждане на слайдери, галерии, менюта, шрифтове, CSS анимации, изграждане на собствени аудио и видео плейъри, създаване на интерактивни векторни диаграми и графики с HTML 5 Canvas. Представят се готови "рецепти" за най-честите задачи и се разработват цялостни примери по стандартна методология.



Курсът включва работа с WordPress - модерна и лесна за използване платформа (CMS) за разработка на интерактивни уеб сайтове и блогове, която позволява на всеки да публикува и актуализира свой сайт без необходимост от технологични познания.
Цена на курса:
295 лв.
Вид на курса:
Съботно-неделен
Категория:
Компютърен курс
Начална дата:
19.11.2016
Крайна дата:
18.12.2016
Място на провеждане:
София
Адрес:
ул. Слатинска, бл. 44
Телефон:
02 973 38 38
Лице за контакт:
Организация:
Ай Пи Ти-Интелекчуал Продъктс енд Технолоджис ЕООД
Емайл:
office@iproduct.org


Сайтът предлага лесен и бърз достъп до близо 286 196 автобиографии и 44 864 работодатели. Чрез по-добрите менюта за работа, както и с повечето функции, които предлага, Rabota.bg доближава Работодатели и Кандидати като улеснява връзката между тях.
Анкета
Какво искате да се подобри на сайта Rabota.bg
Функциите
Да има по- голям избор от обяви
Да има по- голям избор работодатели
Сайта е сложен за използване и ми е трудно да се оправя
Всичко посочено
RSS Новини