Курс
Обява
Център Екатерина

Курсове по общ руски език - нива А1, А2, В1, В2
Описание
ЦЕНТЪР ЕКАТЕРИНА организира курсове по общ руски език за начинаещи и напреднали с практическа насоченост. Езиковото ни обучение е съобразено със стандартите на Европейската езикова рамка и развиване на всички езикови умения - слушане и четене с цел разбиране, устно и писмено изразяване, развиване на правилна граматика и богата лексика.

С цел индивидуално внимание към всеки наш курсист, сформираме малки групи до 8 курсиста.

Нашата цел е всеки участник в групата да може не само да усвои учебния материал, но и да привикне с това да прилага наученото на практика.

Колегите ни по руски език са висококвалифицирани дългогодишни специалисти - българи и носители на езика.

Работим с руски учебни системи и помагала със силна практическа насоченост.

След завършване на всяко едно от нивата, курсистите ни полагат финален изпит за издаване на сертификат и/ или продължаване в следващо ниво. При желание за записване в нива, различни от 1. ниво, начинаещи, се полагат входни тестове.

Освен обученията по практически общ руски, организираме курсове по бизнес и юридически руски, руски за туризма и подготовка за международните сертификати по руски език към Института Пушкин и Московския университет.



Предлагаме дневни, вечерни и съботно-неделни курсове по руски, съобразени с графика и предпочитанията на курсистите. Поради динамичността на записванията, моля разгледайте нашия уебсайт или се свържете с нас за графика и свободните места.

Цена на курса:
340 лв
Вид на курса:
дневни, вечерни и съботно-неделни обучения
Категория:
Руски език
Начална дата:
26.03.2018
Крайна дата:
31.08.2018
Място на провеждане:
София
Адрес:
1000 София, ул. Стара планина 15, партер
Телефон:
0895 514 215
Лице за контакт:
Валентина Стоянова
Организация:
Център Екатерина
Емайл:
mail@ekaterina-center.com


Сайтът предлага лесен и бърз достъп до близо 286 287 автобиографии и 44 895 работодатели. Чрез по-добрите менюта за работа, както и с повечето функции, които предлага, Rabota.bg доближава Работодатели и Кандидати като улеснява връзката между тях.
Анкета
Какво искате да се подобри на сайта Rabota.bg
Функциите
Да има по- голям избор от обяви
Да има по- голям избор работодатели
Сайта е сложен за използване и ми е трудно да се оправя
Всичко посочено
RSS Новини