Курс
Обява

Развийте интуицията си и се научете да тълкувате сънищата си!
Описание
Фондация “Галатея” организира семинари по методиката на канадския автор Джон Кехоу на тема ‘Усъвършенстване, позитивно мислене и успех’. Ако имате нужда да постигнете именно това в живота си, трябва да рискувате – да изберете точно тази методика. А защо да го направите?



Може би вече сте се запознали с дългия списък на автори, писали по тези въпроси. Наполеон Хил, Стивън Кови, Юрген Волф, Бил Каски, Антъни Робинс и т.н., списъкът е много дълъг.



Българският пазар е пренаситен с книги, които ни съветват, “открили” панацеята. Всички стигат неизменно до един и същ извод – Успехът и благополучието са постижими, защото зависят от нас.

Защо бихте решили да се обърнете към съветите точно на Кехоу? Той няма да ви предложи нищо различно и ново – вълшебства съществуват само в приказките. Тук става въпрос за реалности и конкретика. Предлаганата методика включва всичко съществуващо като методи за постигане на успех, представено по възможно най-достъпния начин, конкретизирано, без нищо излишно.



Акцентът при Кехоу е – Да се освободим от илюзиите, да станем самите себе си, да сътворим и приемем точно този свят, който желаем. А първата стъпка е най-трудна – Да решим какво точно желаем. Направим ли я - пред нас се откриват безбрежни хоризонти – и всичко става възможно. Трябва само да следваме предписанието, стъпка по стъпка, с безкрайна упоритост. Ако вярваме, че всичко е възможно, защото зависи от нас; ако желаем наистина това, в което вярваме; ако сме готови да го приемем – то ще бъде наше! Не е необходимо да откриваме топлата вода. Много вещи по въпроса хора, вече са го направили. Тези, които са прочели, горепосочените книги и всички останали в тази посока са го разбрали. Сега, обаче има автор събрал всичко най-ценно по един перфектен начин.



Посещавайки семинарите по методиката на Джон Кехоу, бихте добили яснота по всички вълнуващи ви въпроси. А преживяването на практическата част дава възможност за истинското прилагане на методиката.



Ако имате безброй въпроси, ако имате нужда от помощ, ако просто сте обезсърчени или пък апатични, ако искате нещо ново и конкретно, което би променило вас и живота ви, защо не направите първата крачка – поискайте да успеете, позволете провокацията. Ако не опитате, никога няма да разберете, дали това не е бил повратният момент във вашия живот!
Цена на курса:
100 лв.
Вид на курса:
Съботно-неделен
Категория:
Други курсове
Начална дата:
10.10.2006
Крайна дата:
31.12.2006
Място на провеждане:
София
Телефон:
02/ 8 666 984
Лице за контакт:
Ивомир Димчев
Организация:
Феникс Дизайн
Емайл:
ivomir2@abv.bg


Сайтът предлага лесен и бърз достъп до близо 286 196 автобиографии и 44 863 работодатели. Чрез по-добрите менюта за работа, както и с повечето функции, които предлага, Rabota.bg доближава Работодатели и Кандидати като улеснява връзката между тях.
Анкета
Какво искате да се подобри на сайта Rabota.bg
Функциите
Да има по- голям избор от обяви
Да има по- голям избор работодатели
Сайта е сложен за използване и ми е трудно да се оправя
Всичко посочено
RSS Новини