Курс
Обява

Форум за кариерно развитие в IT бранша TechDojo
Описание
На 28 ноември в Интер Експо Център София ще се проведе ден на кариерното развитие в IT бранша TechDojo. За разлика от много други събития в областта, TechDojo ще акцентира върху най-новите трендове и възможности за кариерно развитие на млади IT специалисти.



Еднодневният форум е безплатен за ученици и студенти с интереси в областта на информационните технологии, както и за всички желаещи посетители. В рамките на събитието ще се проведат младежки конкурс за създаване и разработване на мобилни и уеб приложения, уъркшоп по програмиране и лекционна част, в която мениджъри, успешни предприемачи и представители на стартъп компании и развойни центрове ще мотивират аудиторията за възможностите, които предлага ИКТ сектора.



“Днес технологичният сектор предлага едни от най-добрите възможности за реализация, но динамиката на неговото развитие и иновациите, появяващи се на ежедневна база, правят все по-труден изборът на кариерен път за младите IT специалисти. Нови платформи в сферата на мобилните приложения, бизнес софтуера и нови класове устройства се появяват непрекъснато. Форумът TechDojo ще ориентира младите специалисти в тези области” – споделя един от организаторите на събитието и издател на списание b2b Magazine Валентин Маринов.



Форумът за кариерното развитие в IT бранша TechDojo се организира от списанието за бизнес и лайфстайл b2b Magazine и технологичния сайт PixelMedia.bg. Събитието ще се фокусира върху някои от най-новите платформи за софтуерна разработка и последните иновации в областта.



Повече информация е достъпна на уеб сайта: http://techdojo.info/
Цена на курса:
0 лв
Вид на курса:
Дневен
Категория:
Компютърен курс
Начална дата:
28.11.2015
Крайна дата:
29.11.2015
Място на провеждане:
София
Адрес:
бул. „Цариградско шосе“ 147
Телефон:
0887477118
Лице за контакт:
Организация:
Лъкито ООД
Емайл:
maria@uchi.bg


Сайтът предлага лесен и бърз достъп до близо 286 194 автобиографии и 44 863 работодатели. Чрез по-добрите менюта за работа, както и с повечето функции, които предлага, Rabota.bg доближава Работодатели и Кандидати като улеснява връзката между тях.
Анкета
Какво искате да се подобри на сайта Rabota.bg
Функциите
Да има по- голям избор от обяви
Да има по- голям избор работодатели
Сайта е сложен за използване и ми е трудно да се оправя
Всичко посочено
RSS Новини