Start.Bg
Курс
Обява

ТУРИЗЪМ
Описание
„Организатор на туристическа агентска дейност - организация на туризма и свободното време”, „Организатор на туристическа агентска дейност - селски туризъм", „Екскурзовод", „Аниматор в туризма", „Помощник-инструктор по спортно-туристическа дейност”Ако искате да добиете нови знания, да повишите квалификацията си или да овладеете нова професия, ако търсите достойно място на пазара на труда и справедливо възнаграждение, което да защитите с компетентност и умения, възползвайте се от нашите предложения.

„МАРА-ДИСО” ЕООД е българска компания, която работи в областта на професионалното обучение, търсене и подбор на персонал, туристическа дейност и недвижими имоти.

За Вас предлагаме групово или индивидуално обучение по следните специалности в туризма:

„Организатор на туристическа агентска дейност - организация на туризма и свободното време”, „Организатор на туристическа агентска дейност - селски туризъм", „Екскурзовод", „Аниматор в туризма", „Помощник-инструктор по спортно-туристическа дейност”Успешно завършилите курсовете на Център за Професионално Обучение “МАРА – ДИСО” ЕООД се ползват с предимство при заявено желание за осигуряване на работа.

Цена на курса:
550 лв
Вид на курса:
дневен, вечерен, съботно - неделен
Категория:
Други курсове
Начална дата:
01.01.2015
Крайна дата:
31.12.2015
Място на провеждане:
Бургас
Адрес:
ул."Гладстон"150
Телефон:
0894799662
Лице за контакт:
Организация:
"МАРА-ДИСО" ЕООД
Емайл:
maradiso@abv.bg


Сайтът предлага лесен и бърз достъп до близо 252 834 автобиографии и 37 023 работодатели. Чрез по-добрите менюта за работа, както и с повечето функции, които предлага, Rabota.bg доближава Работодатели и Кандидати като улеснява връзката между тях.
Анкета
Какви курсове за повишаване на квалификацията бихте посещавали, ако имате свободно време?
Компютърна грамотност
Чужд език
Продажби/Маркетинг
Лидерски/Мениджърски умения
Кариерно консултиране
Никакви, не желая да посещавам курсове
RSS Новини