Курс
Обява

"Как да кандидатстваме по европейски програми за младежки проекти" - обучение на ProjectMedia.bg
Описание
Всичко, което е нужно да знаем за кандидатстването по младежки европейски програми, ще разкрие еднодневното обучение, организарано от портала за европейско финансиране ProjectMedia.bg. Събитието ще се проведе на 8 януари 2015 г. в презентационната зала на СуперХостинг.БГ на бул. "Д-р Г. М. Димитров" №36, София.



Обучението ще води Александър Куманов, който е част от неформална група обучители, наречена 42 тренинг. Александър прави тренинги по теми, свързани с подготовката и управлението на проекти, неформалното образование и различни младежи дейности.



В рамките на курса той ще представи актуални възможности за кандидатстване по програми за младежки проекти. Участниците ще имат възможност да обсъдят свой собствен проект или идея, както и да споделят досегашния си опит.



Обучението е подходящо за неправителствени организации, доброволци, социални предприемачи, активисти и всички, които имат желание да кандидатстват за европейско финансиране на младежки проект. Обучението се осъществява в партньорство с най-голямата хостинг компания у нас СуперХостинг.БГ.



За записване, пишете на e-mail адрес info@uchi.bg. За ранни записвания до 21.12.2014 г. цената е промоционална - 35 лв. При регистрация след този срок участието се заплаща с такса от 50 лв.



Посочените цени са крайни и върху тях не се начислява ДДС.

Цена на курса:
50 лв
Вид на курса:
Дневен
Категория:
Други курсове
Начална дата:
08.01.2015
Крайна дата:
09.01.2015
Място на провеждане:
София
Адрес:
"Д-р Г. М. Димитров" №36
Телефон:
0887477118
Лице за контакт:
Мария Иванова
Организация:
Лъкито ООД
Емайл:
info@uchi.bg


Сайтът предлага лесен и бърз достъп до близо 286 276 автобиографии и 44 891 работодатели. Чрез по-добрите менюта за работа, както и с повечето функции, които предлага, Rabota.bg доближава Работодатели и Кандидати като улеснява връзката между тях.
Анкета
Какво искате да се подобри на сайта Rabota.bg
Функциите
Да има по- голям избор от обяви
Да има по- голям избор работодатели
Сайта е сложен за използване и ми е трудно да се оправя
Всичко посочено
RSS Новини