Курс
Обява
Поликонтакт ЕООД

Курс по английски език в естествена англоговоряща среда
Описание
- Учили сте английски език, но усещате, че имате затруднения при опит да говорите или пишете.



- Отчаяни сте от цените на предлаганите курсовете по английски език в България



- Дори и да инвестирате в поредния курс, се съмнявате в ефекта



- Мислите си за възможност да го учите в чужбина- да можете да разширите кръгозора си, да учите и практикувате едновременно в естествена среда



ПОЛИКОНТАКТ ви предлага 4- седмичен практически курс по английски език в специализирано учебно заведение за чуждоезиково обучение в централен Лондон. Училището е акредитирано от Британския Съвет. Курсовете се провеждат 5 дни в седмицата, по 4 часа на ден в малки групи, което гарантира индивидуален подход към всеки студент. Пакетът от услуги, които Поликотанкт предлага включва съдействие за записване в колежа и набавяне на необходимите документи, входящи тестове, ангажиране на квартира и уреждане на пътуването, посрещане и ориентация в Лондон.



По време на престоя си в Лондон кандидатите могат да активират правото си на студентски труд и да се издържат сами. След успешно завършване на курса, на всеки студент се издават сертификати, показващи достигнатото ниво на владеене на езика.



Кандидатът трябва да владее поне слабо до средно ниво езика, като колкото по-добри са знанията, толкова повече възможности има кандидатът. Най-добре се възприемат кандидати до 30 години, но няма строги възрастови ограничения.



Цената на програмния пакет е 246 GBP и 198 BGN.
Цена на курса:
803 лв
Вид на курса:
Дневен
Категория:
Английски език
Начална дата:
26.11.2014
Крайна дата:
31.07.2015
Място на провеждане:
Варна
Адрес:
"Македония" 2
Телефон:
052/ 601 601; 08888 333 63
Лице за контакт:
Поликонтакт
Организация:
Поликонтакт ЕООД
Емайл:
contact7@polycontact.com


Сайтът предлага лесен и бърз достъп до близо 286 196 автобиографии и 44 864 работодатели. Чрез по-добрите менюта за работа, както и с повечето функции, които предлага, Rabota.bg доближава Работодатели и Кандидати като улеснява връзката между тях.
Анкета
Какво искате да се подобри на сайта Rabota.bg
Функциите
Да има по- голям избор от обяви
Да има по- голям избор работодатели
Сайта е сложен за използване и ми е трудно да се оправя
Всичко посочено
RSS Новини