Курс
Обява
Център за професионално обучение

Курс “СТРОИТЕЛ - МОНТАЖНИК” Дистанционно обучение
Описание
Курс за придобиване на професионална квалификация по професия “СТРОИТЕЛ - МОНТАЖНИК”, специалности: Стоманобетонни конструкции, Метални конструкции, Сухо строителство, Дограма и стъклопоставяне, Изолации в строителството



Обучението се провежда в индивидуална / дистанционна форма. Ако вече работите по специалността, но нямате документ за професионална квалификация, съгласно чл.40, ал.1 от ЗПОО можете да се явите на само на изпит за придобиване на професионална квалификация.

След приключване на обучението си получавате Удостоверение за професионално обучение по образец 3-37 на МОМН, което важи за всички страни от ЕС и Europass приложение на български, английски или немски език.



• Програмите са съобразени изцяло с Вашето свободно време.

• Обучавате се без да се откъсвате от работа.



ЦЕНТЪР ЗА ПРОФЕСИОНАЛНО ОБУЧЕНИЕ към Сдружение “ПАРТНЬОРИ – КС” е лицензиран от Национална агенция за професионално образование и обучение лицензия № 200912798



Продължителността на курсовете се определя съвместно със заявителя, като се отчитат неговите нужди и при спазване разпоредбите на Закона за професионално образование и обучение и Правилника за прилагането му.



Центърът работи съвместно с Агенции за подбор на персонал, чрез които се стреми да съдейства на успешно завършилите курса при намирането на подходяща работа за тях.



Повече информация за учебните програми и предлаганата от нас форма на обучение ще намерите на нашия уеб сайт www.cpopartners.bg или се свържете с централния офис в гр. София тел.: 0884270104, 0878938284, 02/4835994



Цена на курса:
350 лв
Вид на курса:
самостоятелен
Категория:
Други курсове
Начална дата:
31.01.2014
Крайна дата:
28.02.2014
Място на провеждане:
София
Адрес:
ул. Поп Богомил 1, ет.2, офис 9
Телефон:
359884270104
Лице за контакт:
ЦЕНТЪР ЗА ПРОФЕСИОНАЛНО ОБУЧЕНИЕ
Организация:
Център за професионално обучение
Емайл:
partners_ks@mail.bg


Сайтът предлага лесен и бърз достъп до близо 286 193 автобиографии и 44 861 работодатели. Чрез по-добрите менюта за работа, както и с повечето функции, които предлага, Rabota.bg доближава Работодатели и Кандидати като улеснява връзката между тях.
Анкета
Какво искате да се подобри на сайта Rabota.bg
Функциите
Да има по- голям избор от обяви
Да има по- голям избор работодатели
Сайта е сложен за използване и ми е трудно да се оправя
Всичко посочено
RSS Новини