Курс
Обява
АГЕНЦИЯ ЗА ПОДБОР НА КАДРИ ХЕРМЕС 2018 ЕООД

Тренинг – семинар: „Управление и решаване на конфликти”
Описание
Програмата е ориентирана към всички, които работят в сверата на човешките ресурси и се нуждаят от повишаване на професионалната си квалификация, както и придобиване на умения за работа с различи типове екипи, знания за възникването, управлението и решаването на конфликти, възникнали в трудовия процес.



Целта е подобряване на работната атмосфера, недопускане стресът и напрежението да влияят пряко на изпълнението на професионалните задължения и намаляване влиянието на негативите от изпълнението на служебните задължения. Запознаване с практиките свързани със управлението на екипите.



Тренинг-семинара включва информация, дискусии и ролеви игри, насочени към:

• Управление на конфликти

• Видове конфликти

• Възможни решения при възникнали конфликти



След приключване на тренинга Вие ще можете – да подобрите начина си на работа, да имате един по-различен поглед върху колегите и подчинените си . Да разберете нещо повече за себе си, както да обогатите знанията си за психологическите аспекти на конфликтите. С придобитите знания и успешното им използване, ще имате възможност да предотвратявате възникването на конфликтни ситуации, умело да ръководите екипа си и да решавате конфликтите.

Цена на курса:
236 лв
Вид на курса:
Дневен
Категория:
Други курсове
Начална дата:
12.12.2013
Крайна дата:
13.12.2013
Място на провеждане:
София
Адрес:
бул."Скобелев" №45
Телефон:
0886984620
Лице за контакт:
Организация:
АГЕНЦИЯ ЗА ПОДБОР НА КАДРИ ХЕРМЕС 2018 ЕООД
Емайл:
info@hr-hermes.com


Сайтът предлага лесен и бърз достъп до близо 286 259 автобиографии и 44 891 работодатели. Чрез по-добрите менюта за работа, както и с повечето функции, които предлага, Rabota.bg доближава Работодатели и Кандидати като улеснява връзката между тях.
Анкета
Какво искате да се подобри на сайта Rabota.bg
Функциите
Да има по- голям избор от обяви
Да има по- голям избор работодатели
Сайта е сложен за използване и ми е трудно да се оправя
Всичко посочено
RSS Новини