Start.Bg
Курс
Обява
Образователен Бизнес Център

Семинар "Мениджъри и одитори на системи за управление на безопасността на храните и критични контролни точки /НАССР/: IFS (International Food Standard) Международен стандарт за безопасност на храните, ver. 6, GMP, НАССР, ISO 22000; Вътрешен одитор по IFS
Описание
Предназначението на курса за обучение е да предостави на участниците необходимата информация за създаване и управление на НАССР система и да им осигури знания и умения за провеждане на вътрешни одити на системата за безопасност на храните.Целта на обучението е да се подготвят квалифицирани кадри за управление на системи за управление на безопасността на храните и провеждане на вътрешни одити на Системи за управление на безопасността на храните (СУБХ) в рамките на организациите, за осигуряване на ефикасно функциониране на НАССР системата.
Цена на курса:
316 лв
Вид на курса:
Дневен
Категория:
Други курсове
Начална дата:
17.04.2013
Крайна дата:
19.04.2013
Място на провеждане:
София
Адрес:
бул. Христо Ботев 1
Телефон:
02/983 21 13, 0886 98 46 20
Лице за контакт:
Организация:
Образователен Бизнес Център "ХЕРМЕС"
Емайл:
dany_velkova@mail.bg


Сайтът предлага лесен и бърз достъп до близо 256 838 автобиографии и 38 601 работодатели. Чрез по-добрите менюта за работа, както и с повечето функции, които предлага, Rabota.bg доближава Работодатели и Кандидати като улеснява връзката между тях.
Анкета
Участвали ли сте в стажантска програма?
Да, беше много полезно.
Да, но се оказа загуба на време.
Не и не смятам, че е необходимо.
Не знам как.
RSS Новини