Курс
Обява
Образователен Бизнес Център

Семинар: "Мениджъри и вътрешни одитори на системи за управлевие, съгласно ISO/IEC 27001 - Системи за управление на сигурността на информацията и ISO/IEC 20000-1 – Система за управление на качеството на ИТ услуги"
Описание
Целта на курса на обучението е да се подготвят квалифицирани кадри за в областта на Системите за управление на информационната сигурност (ISMS). Така ще се осигури подход за управление на чувствителната за компанията информация по начин, който гарантира запазването на нейната сигурност. Тази информация може да бъде фирмена - ноу-хау, лични данни, както и собственост на клиента. След обучението участниците ще имат знания за гарантиране, че информационният риск се управлява ефективно, от гледна точка на средства и че организациите изпълняват законодателството и други регулативни изисквания, идентифицират и оценят рисковете за сигурността, да определят и внедрят подходящи контроли за сигурността на информацията.
Цена на курса:
316 лв
Вид на курса:
Вечерен
Категория:
Други курсове
Начална дата:
10.04.2013
Крайна дата:
12.04.2013
Място на провеждане:
София
Адрес:
бул. Христо Ботев 1
Телефон:
02/983 21 13, 0886 98 46 20
Лице за контакт:
Организация:
Образователен Бизнес Център "ХЕРМЕС"
Емайл:
dany_velkova@mail.bg


Сайтът предлага лесен и бърз достъп до близо 286 261 автобиографии и 44 889 работодатели. Чрез по-добрите менюта за работа, както и с повечето функции, които предлага, Rabota.bg доближава Работодатели и Кандидати като улеснява връзката между тях.
Анкета
Какво искате да се подобри на сайта Rabota.bg
Функциите
Да има по- голям избор от обяви
Да има по- голям избор работодатели
Сайта е сложен за използване и ми е трудно да се оправя
Всичко посочено
RSS Новини