Start.Bg
Курс
Обява

Нов курс – Java Database
Описание
НАРС, съвместно с OnTarget Training обявява записване за нов курс - „Java Database”. По време на обучението се разглеждат: работата с бази от данни в Java, Data Modeling и E/R диаграми, работа с SQL, PL/SQL, основите на XML, използване на Hibernate и JPA ORM Frameworks. В програмата на курса са включени множество практически упражнения, с примери от реалната практика.При записване до 16 Декември 2011 е валидна преференциалната цена от 395,00лв*. Курса ще се проведе в началото на 2012г.Всички, които желаят да се включат в предстоящата група** за промо курса „Java Database” трябва да изпратят e-mail на courses@nars.bg ; info@ontarget-training.com или да се свържат с нас на телeфон 02-958 3106.

Курсът е подходящ за всеки, който има познания по програмиране с Java, или е преминал ниво на обучение „Java Fundamentals”.Повече информация за това обучение може да разгледате на www.nars.bg .* преференциалната цена не подлежи на допълнителни отстъпки

** броя на местата в предстоящата група е ограничен

Цена на курса:
395 лв
Вид на курса:
Вечерен
Категория:
Компютърен курс
Начална дата:
12.12.2011
Крайна дата:
16.12.2011
Място на провеждане:
София
Адрес:
ул. Нишава
Телефон:
02/9583106
Лице за контакт:
Организация:
НАРС ООД
Емайл:
courses@nars.bg


Сайтът предлага лесен и бърз достъп до близо 255 132 автобиографии и 37 831 работодатели. Чрез по-добрите менюта за работа, както и с повечето функции, които предлага, Rabota.bg доближава Работодатели и Кандидати като улеснява връзката между тях.
Анкета
Участвали ли сте в стажантска програма?
Да, беше много полезно.
Да, но се оказа загуба на време.
Не и не смятам, че е необходимо.
Не знам как.
RSS Новини