Start.Bg
Курс
Обява

Програмиране за начинаещи - 2 курса в пакет
Описание
НАРС, съвместно с OnTarget Training, обявява записване за ново промоционално обучение – 2 курса – „Основи на програмирането” и „Въведение в програмирането” на специална цена от 365,00 лв. Обучението е предназначено за начинаещи като курсът се води от лектори на OnTarget Training, специалисти в областта.

Цената включва ръководство „Основи на програмирането” за всеки участник в курсовете, който се е записал в рамките на промоцията. То е първото специализирано издание у нас, разработено от лекторския колектив на OnTraget Training и специално предназначено за хора, които тепърва започват да се занимават с програмиране.

Промоционалната цена е валидна до 13 май 2011г.

Курсът се очаква да стартира в началото на юни месец и ще се провежда два пъти седмично – вечер от 18.30 до 21.30 ч.

Желаещите да се включат трябва да изпратят e-mail на адреси - courses@nars.bg; info@ontarget-training.com или da се свържат с нас на телeфон: 02/958 3106.

Повече информация за двата курса може да разгледате www.nars.bg .* Промоционалната цена е валидна до крайната дата, посочена по-горе или до изчерпване на свободните места.

Цена на курса:
365 лв
Вид на курса:
Вечерен
Категория:
Компютърен курс
Начална дата:
01.06.2011
Крайна дата:
30.06.2011
Място на провеждане:
София
Адрес:
ул. Нишава 163
Телефон:
02/958 3106
Лице за контакт:
Организация:
НАРС ООД
Емайл:
nadia@nars.bg


Сайтът предлага лесен и бърз достъп до близо 255 147 автобиографии и 37 841 работодатели. Чрез по-добрите менюта за работа, както и с повечето функции, които предлага, Rabota.bg доближава Работодатели и Кандидати като улеснява връзката между тях.
Анкета
Участвали ли сте в стажантска програма?
Да, беше много полезно.
Да, но се оказа загуба на време.
Не и не смятам, че е необходимо.
Не знам как.
RSS Новини