Обучение на място в ресторантьорство и хотелиерство
Описание
На вниманието на управителите и собствениците на ресторанти и хотели:
В предвид промените в изискванията на Европейския съюз за квалификация и преквалификация на работещите в областта на ресторантьорство и хотелиерство ви предлагаме обучение на място на вече работещия персонал по следните професии:
Барман-сервитьор; Помощник готвач; Готвач; Главен готвач; Сладкар; Главен сладкар; Отговорник на търговска зала; Администратор на хотел; Мениджър на хотел; Мениджър на ресторант; Камериер; Тур агент/екскурзовод.
Обучението се извършва от квалифицирани преподаватели,на място,без да се прекъсва работния процес и в удобно време за персонала, който ще бъде обучаван.
При обучение на повече от 5 човека персонал-специални отстъпки!
За повече информация и записване:0894 68 15 99-Мария Георгиева
или на E-mail:fond_intermenu@abv.bg
Цена на курса:
400 лв
Вид на курса:
В удобно време за курсистите и работодателите
Категория:
Други курсове
Начална дата:
01.07.2015
Крайна дата:
01.08.2015
Място на провеждане:
София
Адрес:
бул."Витоша"1А
Телефон:
0894 68 15 99
Лице за контакт:
Мария Георгиева
Организация:
Международна школа"Интерменю"към Фондация "ЕВРОФОНД"
Емайл:
fond_intermenu@abv.bg